Laat je verrassen door de schoonheid van Friesland Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland organiseren? Friesland is dé watersport provincie van Nederland en daarom bij uitstek geschikt voor een geslaagd en origineel bedrijfsuitje of teambuilding. Nergens vindt u zoveel ruimte, ongerepte natuur en gezellige, authentieke stadjes en dorpjes. Op het water heerst nog een ongedwongen gezelligheid en relaxte sfeer. En: het is dichterbij dan u denkt!

Zeilen, sloepvaren of Skûtsjesilen met schipper
Geniet van het weidse uitzicht, ervaar de vrijheid op het water en beleef de pure watersport. Beleef het echte Friesland tijdens een heerlijke zeiltocht over de prachtige Friese meren, of tijdens een vaartocht met een authentieke Friese sloep. Ook varen op een origineel historisch skûtsje behoort tot de mogelijkheden tijdens uw bedrijfsuitje.

Een ideale omgeving voor een geslaagd bedrijfsuitje 
Natuurlijk is een gezellige borrel aan boord onderdeel van het arrangement. En de dag wordt in stijl afgesloten tijdens een heerlijke barbecue op een afgelegen eilandje terwijl de zon achter de horizon verdwijnt. Een ideale omgeving voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Nieuwsgierig geworden naar een bedrijfsuitje in Friesland?
Neem dan snel contact met ons op wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die onze bedrijfsuitjes in Friesland te bieden hebben.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder