SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Exclusief KFPS-arrangement rond Hengstenkeuring 2019

Voor de echte liefhebber van Friese Paarden

Samen met het KFPS heeft Sailing Dutchman Events een exclusief en zeer compleet arrangement samengesteld rond de Hengstenkeuring van het Friese Paard op zaterdag 12 januari 2019.

Totaalbeleving

Het arrangement, dat begint op dinsdag 8 en eindigt op dinsdag 15 januari, is speciaal samengesteld voor gasten uit het buitenland. De nadruk ligt op een totaalbeleving van het Friese Paard, waarbij voorafgaand aan de Grande Finale van de Hengstenkeuring op zaterdag een bezoek wordt gebracht aan de tweede en derde bezichtigings ronde.

Bezoeken van stallen

Maar er is veel meer! Zo brengen we bezoek aan een bedrijf op het prachtige eiland Terschelling dat met Friese paarden werkt, en staan er een aantal pre-sale VIP-bezoeken aan gerenommeerde Friese paardenstallen (Stal de Mersken, Stal Chardon en Henswoude Breeding and Export Stable) op het programma. Uiteraard maakt een VIP-bezoek aan de Frisian Proms (met een keur aan bekende artiesten) onderdeel uit van het arrangement. Ook kunnen er in overleg diverse andere stallen worden bezocht, zoals De Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Meer informatie over dit exclusieve KFPS arrangement rond de hengstenkeuring?

Wilt u meer informatie over dit bijzondere en exclusieve arrangement, neem dan contact met ons op

Winnaars-hengstenkeuring-leeuwarden

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens