Friesland de Watersport Provincie van Nederland

Op en top genieten op en rond het water

Houdt u van water? En van ruimte? Dan komt u in Friesland volop aan uw trekken, want Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. Bovendien: nergens in Nederland vindt zoveel ruimte, of het nu op het water is of op het land.

 

Mooiste natuurgebied van Nederland

Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Friesland. Want deze noordelijke provincie kent maar liefst vier nationale parken, waarbij het Waddengebied zelfs onlangs werd verkozen tot ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’.

skutsjesilen-tijdens-een-bedrijfsuitje-friesland

Friese Elfsteden

Bent u meer een stadsmens? Geniet dan van de oergezellige en authentieke stadjes en dorpjes waar je heerlijk kunt slenteren, winkelen en genieten op een terrasje aan het water. Bezoek een van de beroemde elf steden en ontdek hoe gezellig, sfeervol en vol historie ze zijn!

Friesland betekent eindeloos genieten van weidse landschappen, meren, prachtige natuur, gezellige steden en dorpen en een gastvrije bevolking.

En, ook niet onbelangrijk: het is dichterbij dan je denkt!

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Mocht je meer interesse hebben over alle mogelijkheden die Friesland jou te bieden heeft.
Neem dan snel contact met ons op!

sks-skutsje-silen-terherne-friesland

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens