• nl

Op en top genieten op en rond het water Friesland de Watersport provincie

Houdt u van water? En van ruimte? Dan komt u in Friesland volop aan uw trekken, want Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. Bovendien: nergens in Nederland vindt zoveel ruimte, of het nu op het water is of op het land.

Mooiste natuurgebied van Nederland
Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Friesland. Want deze noordelijke provincie kent maar liefst vier nationale parken, waarbij het Waddengebied zelfs onlangs werd verkozen tot ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’.

Friese Elfsteden
Bent u meer een stadsmens? Geniet dan van de oergezellige en authentieke stadjes en dorpjes waar je heerlijk kunt slenteren, winkelen en genieten op een terrasje aan het water. Bezoek een van de beroemde elf steden en ontdek hoe gezellig, sfeervol en vol historie ze zijn!

Friesland betekent eindeloos genieten van weidse landschappen, meren, prachtige natuur, gezellige steden en dorpen en een gastvrije bevolking.

En, ook niet onbelangrijk: het is dichterbij dan je denkt!

Mocht je meer interesse hebben over alle mogelijkheden die Friesland jou te bieden heeft. Neem dan snel contact met ons op!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder