Golfen & De Stormruiter

Dagarrangement Golfen & De Stormruiter

Aan het eind van de ochtend wordt u gastvrij ontvangen bij Hotel-restaurant De Oorsprong een voormalige stoeterij die het Friese paardenras van de ondergang heeft gered. Hier wordt de geschiedenis verteld over De Oorsprong en het Friese paard.

Golfen

Na dit stukje historie staat er een heerlijke Friese lunch klaar bij restaurant Magnolia’s op de golfbaan in St. Nicolaasga. Na de lunch is het tijd om een middag optimaal te ontspannen op de prachtig gelegen golfbaan van Burggolf. Voor starters is het mogelijk een golfclinic te volgen, die wordt gegeven door professionals. Voor de meer ervaren golfers staat er een 9-holes golfronde op het programma.

De Stormruiter

Aan het eind van de middag vertrekt u richting Hotel Hampshire voor een borrel & snack. Vervolgens kunt u  genieten van een culinair Bildts driegangen diner met lokale producten. Na het diner wordt de reis vervolgd naar het WTC Expo te Leeuwarden en kunt u genieten van de spectaculaire voorstelling De Stormruiter.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens