SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Groepsreizen op Maat

Voor elke wens een oplossing

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat. En omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere groepsreis. Aan de hand van uw wensen stellen wij de ideale groepsreis op maat voor u samen.

Authentieke locaties en belevenissen

Sailing Dutchman staat voor bijzondere belevenissen op authentieke locaties. Wij geloven namelijk dat elke streek, waar ook ter wereld, wordt gekenmerkt door bijzondere mensen. Mensen die heel goed zijn in wat ze doen en heel veel te vertellen hebben. Wanneer je op bezoek gaat bij een van deze mensen weet je dat je iets heel bijzonders beleeft. Staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten wij gaan met veel plezier voor u aan het werk.

Volledig verzorgde zakelijke groepsreizen op maat

Wij nemen u graag het werk uit handen door uw groepsreis van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de groepsreis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties.

 

ijsvissen-in-lapland-met-een-sami

Belasting-aftrekbaar maken van uw groepsreis

Wij helpen u graag uw groepsreis met het bedrijf  gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (wkr-proof) te maken. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke voordelen het beste bij u passen. Bekijk hier alvast de mogelijkheden.

Meer weten over onze zakelijke groepsreizen op maat?

Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Discover the unexpected!

giraffe-in-het-kruger-park-met-ondergaande-zon

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens