Groepsreizen op Maat

Voor elke wens een oplossing

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat. En omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere groepsreis. Aan de hand van uw wensen stellen wij de ideale groepsreis op maat voor u samen.

Authentieke locaties en belevenissen

Sailing Dutchman staat voor bijzondere belevenissen op authentieke locaties. Wij geloven namelijk dat elke streek, waar ook ter wereld, wordt gekenmerkt door bijzondere mensen. Mensen die heel goed zijn in wat ze doen en heel veel te vertellen hebben. Wanneer je op bezoek gaat bij een van deze mensen weet je dat je iets heel bijzonders beleeft. Staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten wij gaan met veel plezier voor u aan het werk.

Volledig verzorgde zakelijke groepsreizen op maat

Wij nemen u graag het werk uit handen door uw groepsreis van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de groepsreis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties.

 

ijsvissen-in-lapland-met-een-sami

Belasting-aftrekbaar maken van uw groepsreis

Wij helpen u graag uw groepsreis met het bedrijf  gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (wkr-proof) te maken. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke voordelen het beste bij u passen. Bekijk hier alvast de mogelijkheden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Meer weten over onze zakelijke groepsreizen op maat?

Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Discover the unexpected!

giraffe-in-het-kruger-park-met-ondergaande-zon

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens