SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Groepsreizen voor bedrijven

Geheel of gedeeltelijk belasting aftrekbaar

Bent u op zoek naar unieke groepsreizen voor bedrijven maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bijzondere groepsreizen waarbij de beleving centraal staat. Wij verzorgen graag uw groepsreis voor het bedrijf van het begin tot het eind zodat u zelf onbezorgd kunt genieten.

Onze werkwijze

Wij komen graag bij u langs om te horen wat uw ideeën en wensen zijn en gaan vervolgens voor u aan de slag. En daarbij is niets ons te gek. Wij worden graag uitgedaagd door u en uw wensen. Uit ervaring weten wij dat de groepsreis voor uw bedrijf op die manier alleen maar meer bijzonder wordt. En neemt u vooral hier alvast een kijkje om inspiratie op te doen. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten.

Zeilboten voor anker in een baai op Menorca

Belasting-aftrekbaar maken van uw groepsreis

Er zijn diverse mogelijkheden om uw groepsreis voor het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar te maken. Wij geven u graag advies hoe u dit voor uw specifieke reis het beste kunt aanpakken.

Meer weten over onze groepsreizen voor bedrijven?

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

Lunch aan dek in Turkije

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens