Groepsreizen Wintersport

Veel activiteiten voor de niet skiërs

Wilt u met uw bedrijf of collega’s een onvergetelijke wintersport-ervaring beleven? Dan zijn wij graag uw partner! Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. En dat begint al bij het begin van uw groepsreis, want we halen u op waar u maar wilt.

Mogelijkheden voor niet skiërs

Wilt u een dagje wat anders doen dan skiën, dan zijn er in de omgeving volop leuke alternatieve mogelijkheden. Dat kan actief zijn – zoals sneeuwschoen-wandelen, sleeën, sneeuwscooter rijden, ijsdriften en ijsklimmen – maar ook puur ontspannend zoals een dagje shoppen in een historische stad zoals Salzburg of Lienz.

ski-klas-bedrijfsuitje-wintersport

Volledig verzorgde groepsreizen in de Wintersport

Sailing Dutchman Events verzorgt uw groepsreis in de wintersport van begin tot eind, dus inclusief begeleiding, skihuur, skiles, andere activiteiten, en de bus, het vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt u kostbare tijd en zorgt ervoor dat u zelf ook volop kunt genieten, want u hoeft nergens aan te denken.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

WKR-vriendelijke groepsreizen

Wij geven u met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe u uw groepsreis naar de wintersport WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) maakt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Aan de hand van uw wensen kijken wij wat er mogelijk is.

sleeën-oostenrijk-incentive

Meer weten over onze groepsreizen naar de Wintersport?

Neem dan snel contact met ons op wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben in de wintersport.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens