SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Groepsreizen Wintersport

Veel activiteiten voor de niet skiërs

Wilt u met uw bedrijf of collega’s een onvergetelijke wintersport-ervaring beleven? Dan zijn wij graag uw partner! Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. En dat begint al bij het begin van uw groepsreis, want we halen u op waar u maar wilt.

Mogelijkheden voor niet skiërs

Wilt u een dagje wat anders doen dan skiën, dan zijn er in de omgeving volop leuke alternatieve mogelijkheden. Dat kan actief zijn – zoals sneeuwschoen-wandelen, sleeën, sneeuwscooter rijden, ijsdriften en ijsklimmen – maar ook puur ontspannend zoals een dagje shoppen in een historische stad zoals Salzburg of Lienz.

ski-klas-bedrijfsuitje-wintersport

Volledig verzorgde groepsreizen in de Wintersport

Sailing Dutchman Events verzorgt uw groepsreis in de wintersport van begin tot eind, dus inclusief begeleiding, skihuur, skiles, andere activiteiten, en de bus, het vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt u kostbare tijd en zorgt ervoor dat u zelf ook volop kunt genieten, want u hoeft nergens aan te denken.

WKR-vriendelijke groepsreizen

Wij geven u met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe u uw groepsreis naar de wintersport WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) maakt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Aan de hand van uw wensen kijken wij wat er mogelijk is.

sleeën-oostenrijk-incentive

Meer weten over onze groepsreizen naar de Wintersport?

Neem dan snel contact met ons op wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben in de wintersport.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens