Groepsreizen

Unieke en onvergetelijke groepsreizen

Bent u op zoek naar een unieke en verrassende groepsreizen? Ga dan met ons mee! Want wij geloven dat een prachtige streek ook wordt gekenmerkt door de mensen die er wonen, en die vanuit hun hart over hun passie kunnen vertellen. De combinatie van een schitterende plek met bijzondere mensen staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Laat u alvast hier inspireren door onze bijzondere bestemmingen

Maatwerk in groepsreizen

Omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere groepsreis. Staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten want niets is ons te gek.

WKR-vriendelijk

Wij helpen u graag uw groepsreis WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) te maken, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan

rafting-wild-water-maatwerk-events

Volledig verzorgde groepsreizen

Wij nemen u graag het werk uit handen door uw groepsreis van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de groepsreis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met plezier voor u aan de slag.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Meer weten over onze groepsreizen

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

Discover the unexpected!

Diner in een wijnkelder

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens