SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Groepsreizen

Unieke en onvergetelijke groepsreizen

Bent u op zoek naar een unieke en verrassende groepsreizen? Ga dan met ons mee! Want wij geloven dat een prachtige streek ook wordt gekenmerkt door de mensen die er wonen, en die vanuit hun hart over hun passie kunnen vertellen. De combinatie van een schitterende plek met bijzondere mensen staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Laat u alvast hier inspireren door onze bijzondere bestemmingen

Maatwerk in groepsreizen

Omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere groepsreis. Staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten want niets is ons te gek.

WKR-vriendelijk

Wij helpen u graag uw groepsreis WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) te maken, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan

rafting-wild-water-maatwerk-events

Volledig verzorgde groepsreizen

Wij nemen u graag het werk uit handen door uw groepsreis van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de groepsreis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met plezier voor u aan de slag.

Meer weten over onze groepsreizen

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

Discover the unexpected!

Diner in een wijnkelder

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens