• Nederlands

Een heel bijzonder programma op weg naar het Hafenfest in Emden Hafenfest Lemsteraken Regatta Emden

Rond het Hafenfest in Emden heeft Sailing Dutchman in samen werking met Workumer Jachtservice een uniek programma samengesteld.


Donderdag 16 juli

Rond 19.00 verzamelen wij in het oude vestingstadje Esonstad aan het natuurgebied Lauwersmeer in Friesland. De schepen liggen afgemeerd aan de kade in het centrum naast hewt centrale plein en de Waegh.  Na een welkomst woord en borrel is het tijd voor het informele diner en de kennismaking met elkaar en de bemanning van de schepen.


Vrijdag 17 juli

Na het ontbijt aan boord varen wij het Lauwersmeer op richting de sluis van Lauwersoog. Na het schutten gaan de zeilen omhoog en varen wij met de hele vloot over een van de mooiste stukken Waddenzee onder Schiermonnikoog door richting de Eems. Op het wantij varen wij de boot vast en laten ze droogvallen. Als alle schepen droog liggen steken wij o.l.v de schippers de BBQ aan. Wij zorgen voor een keur aan vlees en lokale vis.Dit is echt een unieke ervaring op de zeebodem. Als het water weer opkomt zeilen wij verder de Eems op. Tegen het donker worden gaat de hele vloot voor anker tegen een ondergaande zon.


Zaterdag 18 juli

Omdat wij gebonden zijn aan het getij is het ontbijt al vroeg in de ochtend. Met de laatste vloed in de rug houden wij een zeilwedstrijd naar Emshafen.
Zodra wij Emshafen in zicht hebben zien wij al de toeschouwers op de kant die de vloot verwelkomen. De winnaar gaat zeilt de finish over en wordt verwelkomd door een kanonschot. Als de hele vloot in de haven ligt kan de gezelligheid aan dek en op de kade beginnen.


Meer weten over dit unieke Lemsteraken event?

Neem dan snel contact met ons op over alle mogelijkheden Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om te kijken welke mogelijkheden het beste bij u passen

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder