Ibiza “Parel van de Balearen”

Parel van de Balearen

Denkt u bij Ibiza vooral aan feesten en uitgaan? Dat is niet zo vreemd, want Ibiza heeft de reputatie hét clubcentrum van Europa te zijn.

Ibiza meer dan alleen een vakantie bestemming

Maar Ibiza biedt zoveel meer! Ibiza is niet alleen een populaire vakantiebestemming op zo’n 200 kilometer van het Spaanse vasteland, maar ook een bijzonder mooi eiland met prachtige natuur, een heerlijk relaxte sfeer, diverse karakteristieke oude steden en verrassend sfeervolle, gezellige dorpjes.

dolfijnen-ibiza-middellandse-zee

Eiland in de Middellandse Zee

Het eiland laat zich uitstekend ontdekken vanaf het water. Tijdens het varen kunt u optimaal genieten van de prachtige kust met steile klippen, hoge bergen en talloze ankerbaaien met uitgestrekte stranden. Ontdek de schilderachtige vissersdorpjes en uitstekende restaurants, en laat u koesteren door de zon. De ontspannen sfeer en het heerlijke klimaat staan garant voor heel bijzondere ervaring.

Dankzij de Middellandse Zee heeft Ibiza een mild mediterraan klimaat met zachte winters en warme, zonovergoten zomers. Niet voor niets is Ibiza, dat onderdeel is van de eilandengroep de Balearen, één van de meest populaire zomerzon-bestemmingen van de Middellandse Zee.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Ook nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die Ibiza en de Middellandse Zee te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens