SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Ibiza “Parel van de Balearen”

Parel van de Balearen

Denkt u bij Ibiza vooral aan feesten en uitgaan? Dat is niet zo vreemd, want Ibiza heeft de reputatie hét clubcentrum van Europa te zijn.

Ibiza meer dan alleen een vakantie bestemming

Maar Ibiza biedt zoveel meer! Ibiza is niet alleen een populaire vakantiebestemming op zo’n 200 kilometer van het Spaanse vasteland, maar ook een bijzonder mooi eiland met prachtige natuur, een heerlijk relaxte sfeer, diverse karakteristieke oude steden en verrassend sfeervolle, gezellige dorpjes.

dolfijnen-ibiza-middellandse-zee

Eiland in de Middellandse Zee

Het eiland laat zich uitstekend ontdekken vanaf het water. Tijdens het varen kunt u optimaal genieten van de prachtige kust met steile klippen, hoge bergen en talloze ankerbaaien met uitgestrekte stranden. Ontdek de schilderachtige vissersdorpjes en uitstekende restaurants, en laat u koesteren door de zon. De ontspannen sfeer en het heerlijke klimaat staan garant voor heel bijzondere ervaring.

Dankzij de Middellandse Zee heeft Ibiza een mild mediterraan klimaat met zachte winters en warme, zonovergoten zomers. Niet voor niets is Ibiza, dat onderdeel is van de eilandengroep de Balearen, één van de meest populaire zomerzon-bestemmingen van de Middellandse Zee.

Ook nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die Ibiza en de Middellandse Zee te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens