SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive ideeën

Op zoek naar leuke en originele ideeën voor uw volgende incentive?  Sailing Dutchman is specialist in incentives met heel veel beleving. Naast alle ideeën die u op onze site kunt vinden, hebben wij jarenlange ervaring in creatief maatwerk voor een geslaagde en onvergetelijke incentive.

Een greep uit de ideeën voor een incentive

Heeft u er wel eens over gedacht om te gaan zeilen als incentive? En om de mogelijkheden van een zeilschip te combineren met een programma op het vaste land? De Balearen (Ibiza, Mallorca en Menorca) lenen zich hier uitstekend voor. Of wat dacht u ervan om een rondreis te maken door Schotland of IJsland?

 

 

Belasting-aftrekbaar maken van uw incentive

Veel mensen hebben geen idee wat zij laten liggen op het gebied van alle WKR-mogelijkheden. En zijn positief verrast als wij ze hierover bijpraten. Wij hebben ruime ervaring in het helpen van onze opdrachtgevers om hun incentive gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar te maken. Wij komen graag bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Verken IJsland met een terreinwagen

Nieuwsgierig geworden naar onze incentives?

Of staat uw idee voor een incentive er (nog) niet tussen? Neem dan snel contact met ons op.

Kanoen in Turkije

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens