SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive programma

Beloon uw personeel met unieke en onvergetelijke incentives

Incentives worden ingezet om het personeel op een bijzondere manier te belonen. Veel bedrijven kiezen ervoor om ook een incentive-programma voor een jaar op te zetten, zodat iedereen binnen het bedrijf weet wat de beloning is bij het behalen van de gestelde targets. De ervaring is dat dit een zeer effectieve manier is om het rendement binnen een bedrijf te verhogen.

Een partner voor uw hele incentive programma

Omdat Sailing Dutchman incentives organiseert op en rond het water, en ook in de sneeuw en op het ijs, kunnen wij een zeer gevarieerd incentive programma voor het hele jaar voor u samenstellen. Neem alvast een kijkje bij onze bijzondere bestemmingen. En mocht uw wens er (nog) niet tussen staan laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek.

Belasting-aftrekbaar maken van uw incentives

Een incentive is al met al een aardige investering waar u achteraf natuurlijk geen nare naheffingen over wilt ontvangen. Daarom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden om uw incentives gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (WKR proof) te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om persoonlijk uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Sneeuwscooter cockpit view

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens