• Nederlands

Zet je incentive in om je doel te bereiken Incentive reizen

Bij Sailing Dutchman geloven we alleen in unieke incentive reizen, omdat een reis met impact een blijvende verandering teweeg kan brengen. Wij organiseren incentives met een blijvende impact op de deelnemers en het bedrijf. Die impact kan op vele vlakken zijn. Bijvoorbeeld door op een leuke manier bij te dragen aan de vitaliteit binnen het bedrijf, maar een combinatie van vakinhoudelijke onderdelen met afwisselend fun-activiteiten is ook mogelijk.

Incentive reizen met een doel

Zet je incentive in om de bedrijfsdoelen te behalen. Door samen te komen in een nieuwe setting ontstaan ideeën die in een kantoor gebouw nooit tot ontwikkeling waren gekomen. Als je inspanning, ontspanning en inhoud combineert, dan kom je tot het beste resultaat.

Begin de ochtend bijvoorbeeld met een sportieve activiteit op het strand. Daarna kan je, als het ontbijt op is, fris beginnen aan de meeting. Na de meeting stap je met de groep op de fiets voor een lunch op een onverwacht mooie locatie in de natuur. Aansluitend aan de lunch staat er een teambuildingsopdracht op de planning om de kwaliteiten van jezelf en je collega’s te ontdekken. Ten slotte sluiten we de dag af met borrel bij het kampvuur op het strand. Uiteraard is er bij de borrel ook voldoende keuze uit gezonde en lokale drankjes en hapjes. Zie je toch liever een andere invulling van de dag? Wat denk je dan van zeilen op de Waddenzee?

Maatwerk

Elke groep is anders en heeft andere uitgangspunten, daarom zijn al onze incentives maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek over je doel en ideeën van je volgende personeelsreis. Wordt het een duurzaam incentive naar Terschelling of ga je toch liever naar het buitenland?

Meerwaarde

Door je incentive in te zetten met een doel kan de reis ook echt van meerwaarde zijn. Daarnaast kan het toevoegen van elementen die bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat ook een fiscaal voordeel opleveren. Wij vertellen je met plezier – en met kennis van zaken – wat er mogelijk is op het gebied van WKR-vriendelijke incentive reizen.

Meer weten over onze incentive reizen

Neem contact met ons op voor een afspraak. Omdat wij vinden persoonlijk contact belangrijk vinden komen we graag langs om te brainstormen over je volgende personeelsreis of incentive. We vertellen je dan alles over verrassende locaties en de passievolle mensen waar we graag mee werken.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Wat dacht u van deze incentive reizen?

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Springtij Forum 2020

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder