SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive reizen

Incentive reizen

Je bent op zoek naar de ultieme beloning of reward voor jouw team, maar weet niet waar je moet beginnen. Het aanbod van incentive reizen is enorm en de ene website ziet er nog mooier uit dan de andere. Hoe vind je nou die ene incentive reis waar iedereen het nog jaren over heeft? 

Bepaal eerst je doelstelling 

Een van de eerste vragen die wij je stellen is: wat wil je met jouw incentive bereiken? Wil je – bijvoorbeeld – jouw mensen belonen voor het halen van een target? Misschien wil je jouw collega’s of werknemers in het zonnetje zetten na een enorme inspanning, of vier je een gemeenschappelijke mijlpaal. 

De tweede stap is goed te kijken voor welke doelgroep je de deze incentive wilt inzetten. 

Wil je een actieve of ontspannen reis? Wil je naar de zon of naar de sneeuw, en ook belangrijk: wil je ver weg of liever dichtbij. En zo zijn er nog wel meer keuzes te maken, waar we je graag bij helpen. 

Ook is het goed om na te denken hoe je de reis gaat compenseren. Natuurlijk kun je als bedrijf ook kiezen voor een volledig duurzame variant.

En last but not least: wat is het budget dat je wilt inzetten voor een incentive of beloningsreis? 

Weet je het allemaal nog niet precies: geen zorgen, het is ons doel om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verken IJsland met een terreinwagen

Incentive reizen naar de mooiste bestemmingen

Tijdens een incentive wil je natuurlijk graag de mensen iets laten beleven wat zij zelf niet zouden bedenken of doen. Dan weet je zeker dat iedereen het er nog jaren over zal hebben.

Om het je alvast makkelijk te maken – en ter inspiratie – hebben wij de top 10 van meest gewilde bestemming op een rij gezet.

Staat jouw wens er niet tussen? Twijfel dan vooral niet om even contact op te nemen. Misschien zijn wij op al lang bezig met een nieuwe bestemming, dezelfde waar jij net aan zat te denken.

Top 10 Incentive reizen

1. IJsland

2. Lapland 

3. Kroatië

4. Schotland 

5. Zweden 

6. Noorwegen 

7. Jordanië 

8. Zuid Afrika 

9. Israël 

10. Turkije 

Groep bij een meer in Noorwegen

Rendement uit je incentive

Uit steeds meer onderzoeken wordt duidelijk dat het beleven van gezamenlijke ervaringen een enorm positieve impact heeft op het bedrijf. Om een goed beeld hiervan te krijgen hebben wij de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet

1.Betere bedrijfsresultaten. Het motiveren en belonen van de medewerkers heeft een grote positieve impact op het resultaat.

2. Minder stress op de werkvloer, wat direct zorgt voor een lager ziekteverzuim.

3. Incentive reizen zorgen voor een uniek gevoel van waardering. Medewerkers voelen zich gezien. En wie wil dit gevoel nou niet hebben?

4. Goed voor de teamspirit. Gezamenlijke ervaringen zorgen voor een betere band en meer onderling plezier.

5. Geweldige promotie voor het bedrijf. Wie wil er nou niet bij een bedrijf werken dat zulke gave ervaringen biedt voor zijn werknemers?

Bij het rendement hoort ook een financiële optimalisatie van de gemaakte kosten. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden die wij rondom de WKR te bieden hebben.

Waar wacht je nog op? 

Je weet nooit wanneer jouw volgende avontuur start. Neem daarom snel contact met ons op! Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens