• Nederlands

Naar de mooiste bestemmingen op aarde Incentive reizen

Onze ambitie is unieke incentive reizen aan te bieden die verrassen, verbazen en blijvende indruk maken. Als Sailing Dutchman geloven wij dat een prachtige streek mede wordt gekenmerkt door de mensen die er wonen; mensen die vanuit hun hart over hun passie kunnen vertellen. De combinatie van een schitterende plek met bijzondere mensen staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Ga mee met ons op avontuur en beleef een unieke incentive reis!

Maatwerk incentives
Omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere incentive reis. Op deze manier zijn wij er van overtuigd dat u iets heel bijzonders beleeft.

Passie en trots
Wij zijn trots op onze locaties en op de mensen met wie wij mogen werken. Wij maken graag met u kennis om onze passie voor onvergetelijke ervaringen te delen. Neem hier alvast een kijkje bij onze bijzondere bestemmingen. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons weten. Wij gaan met plezier voor u aan de slag.

WKR-vriendelijk
Ook vertellen wij u met plezier – en met kennis van zaken – wat er allemaal mogelijk is op het gebied van WKR-vriendelijke incentive reizen.

Volledig verzorgde incentive reizen
Wij nemen u graag het werk uit handen door uw incentive van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de incentive reis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties.

Meer weten over onze incentives en personeelsreizen
Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag persoonlijk bij u langs om te brainstormen over uw incentive of personeelsreis. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Wat dacht u van deze incentive reizen?

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..