• nl

Naar de mooiste bestemmingen op aarde Incentive reizen

Onze ambitie is unieke incentive reizen aan te bieden die verrassen, verbazen en blijvende indruk maken. Als Sailing Dutchman geloven wij dat een prachtige streek mede wordt gekenmerkt door de mensen die er wonen; mensen die vanuit hun hart over hun passie kunnen vertellen. De combinatie van een schitterende plek met bijzondere mensen staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Ga mee met ons op avontuur en beleef een unieke incentive reis!

Maatwerk incentives
Omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere incentive reis. Op deze manier zijn wij er van overtuigd dat u iets heel bijzonders beleeft.

Passie en trots
Wij zijn trots op onze locaties en op de mensen met wie wij mogen werken. Wij maken graag met u kennis om onze passie voor onvergetelijke ervaringen te delen. Neem hier alvast een kijkje bij onze bijzondere bestemmingen. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons weten. Wij gaan met plezier voor u aan de slag.

WKR-vriendelijk
Ook vertellen wij u met plezier – en met kennis van zaken – wat er allemaal mogelijk is op het gebied van WKR-vriendelijke incentive reizen.

Volledig verzorgde incentive reizen
Wij nemen u graag het werk uit handen door uw incentive van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de incentive reis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties.

Meer weten over onze incentives en personeelsreizen
Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag persoonlijk bij u langs om te brainstormen over uw incentive of personeelsreis. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder