SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive Zeilen

Bent u op zoek naar een unieke incentive zeilen waarbij er naast het zeilen ook een programma op het land gedaan kan worden? Dan zijn wij graag uw partner. Er is waarschijnlijk geen ander bureau te vinden dat zoveel ervaring heeft met nautische incentives als Sailing Dutchman.

Incentive zeilen in de Middellandse Zee

Wat dacht u van een incentive zeilen naar de Middellandse Zee? Op ca. twee uur vliegen van Amsterdam kijk je al uit over het prachtige, azuurblauwe water van de Middellandse Zee. En wat dacht u ervan om de volgende dag wakker te worden in uw eigen baai? Of om met andere deelnemende schepen een zeilregatta te houden? Wij regelen het voor u! Dus breng ons vooral op de hoogte van uw wensen, dan denken we graag met u mee!

Incentive zeilen belasting-aftrekbaar?

Wij denken graag met u mee om uw incentive zeilen  gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden.

classic-Classic sailing yacht Regatta Middellandse Zeesailing-yacht-regatta

Incentive zeilen organiseren?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden voor een incentive zeilen? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

incentive-zeilen-griekenland

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens