Blog

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier

Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoek naar programma’s die ‘off the track’ zijn, oftewel anders dan anders, en onderscheidend. Niet alleen door de locatie, maar ook – en vooral – door bijzondere mensen die op een inspirerende manier vertellen over hun passie. Want wanneer iemand recht uit zijn hart vertelt over wat hem beweegt, zie je dat iedereen erdoor geraakt wordt.

Wat dat precies is, is niet eenvoudig te benoemen, maar je herkent het meteen. Je voelt feilloos aan of iemand vanuit een commercieel perspectief vertelt of vanuit zijn eigen passie. En juist als het vanuit passie en gedrevenheid is, vergeet je het nooit meer. We zijn daar extra gevoelig voor omdat het in onze huidige, gedigitaliseerde wereld niet vaak meer voorkomt. De wereld is haastig geworden en oppervlakkig, vol met hypes en trends die even snel weer overwaaien als dat ze zijn gekomen.

Grootheden van de Schotse Whisky 
Dus je snapt dat ik helemaal blij werd toen ik twee weken geleden een telefoontje kreeg Wouter Wapenaar. Hij is directeur van het Internationale Whisky Festival en klonk opgetogen. “Weet je”, zei hij met onverholen trots, “ik heb binnenkort een heel bijzondere proeverij. Het is me gelukt om Richard Paterson, David Stewart en Jim McEwan – de drie grootheden van de Schotse whisky – naar Nederland te halen. Ze komen een hele middag vertellen over hun grote passie, de Schotse whisky, en nemen hun eigen vaten en spullen mee. Geweldig hè?”

Passie en plezier
Toen dacht ik: dit is precies wat we zoeken. In een kerk – een omgeving die je niet verwacht, want wie gaat er nu in een kerk whisky drinken –  een middag lang naar drie heren luisteren die hun hele leven aan de whisky hebben gewijd en daar met heel veel passie en plezier over vertellen. Hoe bijzonder dat is, begrijp je als je er bent geweest.

Unieke mensen
En dat geldt voor onze programma’s natuurlijk ook. Heb je dat eenmaal ervaren, dan wil je nooit meer anders. ‘Gewone’ bedrijfsuitjes en incentives vol adrenaline en snelle kicks zijn er genoeg, maar zoek je een bijzondere ervaring, vol passie, ontroering en beleving, dankzij unieke mensen, plekken en verhalen, dan kies je voor Sailing Dutchman.

Kans
Dus voor nu: waar wacht je op? Kom op zaterdag 1 december naar de drie Legends of Whisky in Leiden (zie ook https://legendsofwhisky.com/). Laat je in je eigen achtertuin ontroeren en betoveren, want zo’n kans komt niet vaak voorbij. En ook leuk: dan kunnen we elkaar daar ontmoeten!

Ilmar Wessels

Entrepeneur @Sailing Dutchman Events

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Afspraak maken? Wij komen graag langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.