SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier

Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoek naar events en incentives die ‘off the track’ zijn, oftewel anders dan anders, en onderscheidend. Niet alleen door de locatie, maar ook – en vooral – door bijzondere mensen die op een inspirerende manier vertellen over hun passie. Want wanneer iemand recht uit zijn hart vertelt over wat hem beweegt, zie je dat iedereen erdoor geraakt wordt.

Wat dat precies is, is niet eenvoudig te benoemen, maar je herkent het meteen. Je voelt feilloos aan of iemand vanuit een commercieel perspectief vertelt of vanuit zijn eigen passie. En juist als het vanuit passie en gedrevenheid is, vergeet je het nooit meer. We zijn daar extra gevoelig voor omdat het in onze huidige, gedigitaliseerde wereld niet vaak meer voorkomt. De wereld is haastig geworden en oppervlakkig, vol met hypes en trends die even snel weer overwaaien als dat ze zijn gekomen.

Grootheden van de Schotse Whisky

Dus je snapt dat ik helemaal blij werd toen ik twee weken geleden een telefoontje kreeg Wouter Wapenaar. Hij is directeur van het Internationale Whisky Festival en klonk opgetogen. “Weet je”, zei hij met onverholen trots, “ik heb binnenkort een heel bijzondere proeverij. Het is me gelukt om Richard Paterson, David Stewart en Jim McEwan – de drie grootheden van de Schotse whisky – naar Nederland te halen. Ze komen een hele middag vertellen over hun grote passie, de Schotse whisky, en nemen hun eigen vaten en spullen mee. Geweldig hè?”

 

daan-pootjes-koetsier-op-terschelling

Passie en plezier

Toen dacht ik: dit is precies wat we zoeken. In een kerk – een omgeving die je niet verwacht, want wie gaat er nu in een kerk whisky drinken –  een middag lang naar drie heren luisteren die hun hele leven aan de whisky hebben gewijd en daar met heel veel passie en plezier over vertellen. Hoe bijzonder dat is, begrijp je als je er bent geweest.

Unieke mensen

En dat geldt voor onze programma’s natuurlijk ook. Heb je dat eenmaal ervaren, dan wil je nooit meer anders. ‘Gewone’ bedrijfsuitjes en incentives vol adrenaline en snelle kicks zijn er genoeg, maar zoek je een bijzondere ervaring, vol passie, ontroering en beleving, dankzij unieke mensen, plekken en verhalen, dan kies je voor Sailing Dutchman.

Isle of Skye Schotland

Kans

Dus voor nu: waar wacht je op? Kom op zaterdag 1 december naar de drie Legends of Whisky in Leiden (zie ook https://legendsofwhisky.com/). Laat je in je eigen achtertuin ontroeren en betoveren, want zo’n kans komt niet vaak voorbij. En ook leuk: dan kunnen we elkaar daar ontmoeten!

Ilmar Wessels

Entrepeneur @Sailing Dutchman Events

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens