SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentives voor personeel

Verzamel zo veel mogelijk herinneringen

Je wilt graag je personeel belonen met een onvergetelijke incentive. Maar hoe doe je dat, en waar moet je beginnen? Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren wij altijd om eerst te kijken naar het grotere geheel. Wat wil je uitstralen? Wat is je doel? Een incentive of een event dat vanuit een bepaalde visie wordt georganiseerd heeft veel meer impact (en wordt veel meer gewaardeerd) dan wanneer het een op zichzelf staande gebeurtenis is. Wij helpen je graag met het bepalen van de ideale incentive voor het personeel.

Bedrijfsbelang

Omdat mensen vaak erg enthousiast zijn over een bepaald idee of bepaalde activiteit, kan het bedrijfsbelang wel eens naar de achtergrond verschuiven. En dat is jammer, want een incentive voor het personeel kan veel meer betekenen voor het bedrijf dan alleen een beloning. Wil je weten hoe dat werkt? Wij komen graag bij je langs om te brainstormen over wat het beste bij jouw bedrijf past.

Marble hidden bay in old city center of famous town Dubrovnik

Alles kan

Omdat wij niet gebonden zijn aan een vaste locatie kunnen wij aan de hand van jouw wensen en uitgangspunten een aantal ideeën voor een incentive reis voorleggen. Samen filteren wij dan deze ideeën verder uit naar een maatwerk voorstel. En laat je niet weerhouden door het idee dat iets niet kan of niet haalbaar is. Dankzij onze jarenlange ervaring kan echt bijna alles!

Hoe zit het met de WKR bij mijn incentive?

Iedereen loopt tegen dezelfde uitdaging op: hoe zorg ik dat de naheffing van de WKR zo beperkt mogelijk blijft. In overleg met jou kijken wij samen wat de beste oplossing is. Wij zetten – vanuit onze ruime ervaring – graag de mogelijkheden op een rijtje.

Huski safari Lapland

Nieuwsgierig geworden naar onze incentives voor jouw personeel?

Neem dan contact met ons op of kijk hier alvast voor meer inspiratie. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om verder te brainstormen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens