SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Kerst- of nieuwjaarsborrel bij De Vuurplaats

Zie je het al voor je: een winterse borrel in de unieke en magische sfeer van het Zweedse buitenleven? Dat kan nu ook gewoon in Nederland!

Gezelligheid en avontuur

Want verscholen in de bossen van de 17e -eeuwse buitenplaats Vollenhoven, centraal gelegen tussen De Bilt en Zeist, vind je De Vuurplaats. Zodra je het terrein opkomt, waan je je in een andere wereld, ver van alle drukte en dagelijkse beslommeringen, met de belofte van gezelligheid en avontuur. Deze bijzondere plek weet je te raken op een manier die moeilijk in woorden is uit te drukken.

Rust van het buitenleven

Je wordt ontvangen in een sfeervolle houtschuur, omringd door diverse knusse vuurplaatsen. Aan een lange tafel kun je met elkaar praten, eten, drinken en genieten. De Vuurplaats ademt gezelligheid en ontspanning, en je ervaart er de verbondenheid met de natuur en de rust van het buitenleven. Het is dan ook de ideale locatie voor een onvergetelijke kerst- of nieuwjaarsborrel, of voor een heerlijk kerstdiner: puur, origineel, en met mooie, lokale en eerlijke producten.

Inspirerende locaties voor een kerst- of nieuwjaarsborrel

Is een bijzondere winterse borrel of diner op zo’n sfeervolle locatie iets voor jou? Of ben je op zoek naar een andere inspirerende locatie voor een kerst- of nieuwjaarsborrel? We hebben volop ideeën en die delen we graag met jou!

WKR-vriendelijke kerst- en nieuwjaarsborrel

Wij geven met plezier – en met kennis van zaken – advies over het WKR-vriendelijk maken van jouw kerst- of nieuwjaarsborrel, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over onze bijzondere kerst- of nieuwjaarsborrels? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens