Lemsteraken Regatta

Sportief en informeel netwerken aan en op het water

Op vrijdag 13 september a.s. vindt aansluitend op de Vastgoed Regatta de Lemsteraken Regatta plaats. Los van het sportieve element is er na afloop alle ruimte om elkaar om informele wijze aan het water te ontmoeten.

Zeilen voor Volendam

Er wordt gezeild voor de kust van het pittoreske vissersdorp Volendam. In samenwerking met Workumer Jachtservice is het mogelijk om met uw bedrijf voor deze dag een lemsteraak inclusief schipper en gastvrouw te huren. Uiteraard is de catering aan boord ook inclusief. De dag wordt informeel met een bbq en feestavond afgesloten in de jachthaven.

wedstrijdleiding-in-actie-lemsteraken-regatta

Voor wie is dit unieke zeilevenement?

Iedereen die met vastgoed te maken heeft of een nevenfunctie in het vastgoed vervult, kan meedoen met dit unieke zeilevenement. Denk hierbij aan bouwbedrijven, makelaarskantoren, installatiebedrijven maar ook marketingbureaus gespecialiseerd in deze sector.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Goed doel

Het idee van deze Lemsteraken Regatta is om uw netwerk na de zomer op informele wijze te activeren en daarnaast een goed doel te steunen. Voor dit jaar is gekozen voor Stichting Jarige Job. Deze stichting heeft tot doel om elk kind dat thuis geen verjaardag kan vieren omdat er niet voldoende geld is, een verjaardagsbox te geven van 35 euro. Op deze manier kan er thuis en op school toch een echte verjaardag worden gevierd.

haven-van-volendam-met-lemsteraken

Meer weten over de Lemsteraken Regatta?

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij houden van persoonlijk contact en komen ook graag bij u langs om persoonlijk uw wensen door te nemen.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens