• Nederlands

Sportief en informeel netwerken aan en op het water Lemsteraken regatta

Op vrijdag 13 september a.s. vindt aansluitend op de Vastgoed Regatta de Lemsteraken Regatta plaats. Los van het sportieve element is er na afloop alle ruimte om elkaar om informele wijze aan het water te ontmoeten.

Zeilen voor Volendam
Er wordt gezeild voor de kust van het pittoreske vissersdorp Volendam. In samenwerking met Workumer Jachtservice is het mogelijk om met uw bedrijf voor deze dag een lemsteraak inclusief schipper en gastvrouw te huren. Uiteraard is de catering aan boord ook inclusief. De dag wordt informeel met een bbq en feestavond afgesloten in de jachthaven.

Voor wie is dit unieke zeilevenement?
Iedereen die met vastgoed te maken heeft of een nevenfunctie in het vastgoed vervult, kan meedoen met dit unieke zeilevenement. Denk hierbij aan bouwbedrijven, makelaarskantoren, installatiebedrijven maar ook marketingbureaus gespecialiseerd in deze sector.

Goed doel
Het idee van deze Lemsteraken Regatta is om uw netwerk na de zomer op informele wijze te activeren en daarnaast een goed doel te steunen. Voor dit jaar is gekozen voor Stichting Jarige Job. Deze stichting heeft tot doel om elk kind dat thuis geen verjaardag kan vieren omdat er niet voldoende geld is, een verjaardagsbox te geven van 35 euro. Op deze manier kan er thuis en op school toch een echte verjaardag worden gevierd.

Meer weten over de Lemsteraken Regatta?
Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij houden van persoonlijk contact en komen ook graag bij u langs om persoonlijk uw wensen door te nemen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Meer relatie event mogelijkheden:

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Blog

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder