Meerdaagse bedrijfsuitjes

Unieke bedrijfsuitjes in binnen en buitenland

Op zoek naar een uniek en onvergetelijk meerdaags bedrijfsuitje? Sailing Dutchman Events is de specialist op het gebied van bijzondere bedrijfsuitjes met een authentieke beleving op en rond het water in de sneeuw of op het ijs.

Binnen en buitenlandse bedrijfsuitjes

Wat dacht u van een weekend naar een van de Waddeneilanden of een weekend naar de Belgische Ardennen? En mocht u liever iets verder weg willen dan regelen wij dat met plezier voor u. Mogelijkheden genoeg! Kijk vooral even op onze pagina met buitenlandse reizen.

WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes (belasting aftrekbaar)

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw meerdaagse bedrijfsuitje  gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

cala-salada-ibiza

Meer weten over onze meerdaagse bedrijfsuitjes?

Neem dan snel contact met ons op en vraag vrijblijvend een voorstel op maat bij ons aan. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij worden graag uitgedaagd.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Sledehonden safari in Zweden

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens