SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Milieujutten op Terschelling

Draag zelf uw steentje bij

Het prachtige Waddeneiland Terschelling ligt precies ten zuiden van een van de drukste scheepvaartroutes in de wereld. En dat is – helaas – te merken op het eiland. Want wist u dat er jaarlijks naar schatting maar liefst 20 miljoen kilo afval wordt gedumpt in de Noordzee? En dat ca. 15% – wat overeenkomt met 3 miljoen kilo afval – hiervan op de Waddeneilanden terechtkomt? Draag daarom zelf uw steentje bij en kom milieu jutten op Terschelling.

Beter en schoner

Deze enorme hoeveelheid afval leidt niet alleen tot grote ergernis bij elke strandbezoeker, maar is ook een grote ramp voor de flora en fauna in het gebied. Help daarom mee om de stranden van de Wadden op te ruimen en draag zo tijdens uw bedrijfsuitje een steentje bij aan een beter en schoner milieu.

jutters-op-het-strand-van-terschelling

Goed gevoel

Is het niet geweldig om tijdens uw bedrijfsuitje de plek waar u verblijft een beetje mooier te maken door gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken? Voorzien van handschoenen en een ecologisch afbreekbare vuilniszak speurt u het strand af naar afval. Zodra de zak vol is, kunt u deze op de aanhanger leggen en begint u opnieuw. U zult versteld staan hoe ontspannen deze bezigheid is en wat voor goed gevoel u en uw collega’s en/of relaties er aan overhouden.

Neem snel contact met ons op om te gaan Milieujutten op Terschelling

Wilt u meer weten over het milieujutten op Terschelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij vertellen u er graag meer over.

Foto credits voor Sytse Schoustra

milieu-jutten-op-terschelling

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens