SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Nautisch Evenementenbureau

Van grote nautische events tot puur maatwerk

Bent u op zoek naar een nautisch evenementenbureau dat specialistische nautische kennis en kennis van evenementen met elkaar verbindt? Er is haast geen ander evenementenbureau te vinden dat zoveel nautische ervaring en event ervaring wereldwijd heeft als Sailing Dutchman.

Van grote nautische events tot puur maatwerk

Sailing Dutchman was niet alleen verbonden aan alle grote nautische Nederlandse evenementen zoals Sail Amsterdam, Harlingen Sail (en de Finish van de Tall ships Races) en Sail Den Helder, maar heeft daarnaast op de meest uiteenlopende plaatsen in wereld bijzonder maatwerk geleverd voor talloze tevreden opdrachtgevers.

sail-in-parade-sail-amsterdam

Is mijn nautische event ook belasting-aftrekbaar?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw nautische event geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR proof) te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u en uw event kunnen betekenen.

ankeren-in-een-baai-ibiza

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens