Nautisch Evenementenbureau

Van grote nautische events tot puur maatwerk

Bent u op zoek naar een nautisch evenementenbureau dat specialistische nautische kennis en kennis van evenementen met elkaar verbindt? Er is haast geen ander evenementenbureau te vinden dat zoveel nautische ervaring en event ervaring wereldwijd heeft als Sailing Dutchman.

Van grote nautische events tot puur maatwerk

Sailing Dutchman was niet alleen verbonden aan alle grote nautische Nederlandse evenementen zoals Sail Amsterdam, Harlingen Sail (en de Finish van de Tall ships Races) en Sail Den Helder, maar heeft daarnaast op de meest uiteenlopende plaatsen in wereld bijzonder maatwerk geleverd voor talloze tevreden opdrachtgevers.

sail-in-parade-sail-amsterdam

Is mijn nautische event ook belasting-aftrekbaar?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw nautische event geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR proof) te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u en uw event kunnen betekenen.

ankeren-in-een-baai-ibiza

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens