SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Nautische Arrangementen

Nautische arrangementen

Friesland is dé watersport provincie bij uitstek en daarom bij uitstek geschikt voor een geslaagd en origineel bedrijfsuitje. Nergens vindt u zoveel ruimte, ongerepte natuur en gezellige, authentieke stadjes en dorpjes. Op het water heerst nog een ongedwongen gezelligheid en relaxte sfeer. En: het is dichterbij dan u denkt!

Sloepvaren of Skûtsjesilen met schipper

Beleef het echte Friesland tijdens het varen met een authentieke Friese sloep of een heus skûtsje door prachtige Friese natuurgebieden. Geniet van het weidse uitzicht, ervaar de vrijheid op het water en beleef de pure watersport.

Kameleoneiland (voor groepen)

Ga op avontuur op het Kameleon-eiland! Doe een stap terug in de tijd en beleef de avonturen van Gerben, Hielke en Sietse. Maak een rondvaart op een praam over de prachtige Ternhernster Poelen en geniet van een barbecue op het Kameleoneiland. Zit samen rond het kampvuur en sluit af met een authentiek diner onder een hooikap met daarna een spetterend feest. Een bijzondere manier van teambuilding in een schitterende omgeving!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens