SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Originele teambuilding

Alleen als je op zoek  bent naar iets bijzonders

Ben je op zoek naar een unieke en originele teambuilding maar weet je door het grote aanbod niet waar te beginnen? Zoek dan niet verder! Wij van Sailing Dutchman zijn specialist in bijzondere en originele teambuildings uitjes in binnen- en buitenland. Wij helpen je graag verder met het organiseren van een onvergetelijke teambuilding ervaring. Daarnaast helpen wij ook jouw teambuilding fiscaalvriendelijk (WKR-proof) te maken.

Teambuilding met overnachten

Een teambuilding heeft meestal als doel om een betere sfeer en samenwerking binnen het team te bevorderen. Onze ervaring is dat het besteden van iets meer tijd in de vorm van een overnachting aansluitend of vooraf tot een aantoonbaar beter resultaat leidt. Het samen creëren van bijzondere herinneringen zorgen op lange termijn voor een betere band met collega’s en meer commitment voor het bedrijf.

Teambuilding op het water

Water verbindt al eeuwen, mensen, culturen en werelddelen. Sailing Dutchman is specialist in bijzondere belevenissen en teambuildings op en rond het water, in de sneeuw of op het ijs. Want wij geloven in de kracht van de verbinding van het water. Kijk alvast wat er allemaal mogelijk is op – bijvoorbeeld – de Waddeneilanden of in Zeeland, of laat je inspireren door onze bijzondere buitenlandse mogelijkheden. Wil je meer weten? Wij vertellen je graag meer over onze teambuildings mogelijkheden op en rond het water.

flyboarden-bedrijfsuitje-zeeland

Is mijn teambuilding belastingaftrekbaar?

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw teambuilding gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar (WKR-proof) te maken. In bijgaand rekenvoorbeeld leggen wij uit wat hierin de mogelijkheden zijn. Daarnaast kijken wij graag specifiek naar jouw wensen en mogelijkheden mbt de WKR.

 

 

Nieuwsgierig geworden naar onze teambuilding mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op en daag ons uit met jouw wens(en). Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te mogen gaan!

River floating

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens