SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Onvergetelijke herinneringen maken met je personeel in Bulgarije

Een onverwachtse bestemming voor jouw incentive of bedrijfsuitje!

Iedereen die in Bulgarije komt, wordt verrast. Bulgarije heeft een gevarieerd landschap met prachtige bergen, zoals de Balkan en de Rila- en Pirin-gebergten. Het land heeft ook een kustlijn langs de Zwarte Zee. Het is een winter- én zomerbestemming, en dus perfect om met je collega’s te ontdekken tijdens een incentive!

Het feit dat Bulgarije zowel in de winter als in de zomer aantrekkelijk is, maakt het een veelzijdige bestemming. Het land biedt voor elk wat wils, of je nu van wintersport, strandvakanties, natuurschoon of culturele ontdekkingen houdt. Een authentieke en ongerepte sfeer is hier nog te vinden, waarbij de focus ligt op lokale ervaringen. Je team maakt dan echt kennis met de lokale restaurantjes, tradities en folklore. Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Winter in Bulgarije

Zo heeft Bulgarije verschillende skigebieden in de Rila, Pirin en Rhodope-gebergtes. Met besneeuwde bergen en goed ontwikkelde infrastructuur voor wintersport is het een aantrekkelijke bestemming voor skiën, snowboarden en andere winterse activiteiten. Vooral het wilde binnenland maakt indruk, en dan met name de bestemming Bansko, dat als de ‘Nieuwe Alpen’ wordt beschouwd. Bansko heeft veel skigebieden en mogelijkheden voor bijvoorbeeld quadrijden om de adrenaline te laten stromen.

Zomer in Bulgarije

In de zomer is het heerlijk vertoeven langs de kust van de Zwarte Zee, met warme en zonnige dagen. Daarnaast is de natuur in Bulgarije verschillend: van grote bergen tot prachtige meren en valleien. In de zomer kun je onder andere genieten van wandeltochten, canyoning, raften, klimmen en andere activiteiten.

Rijke geschiedenis en cultuur

Bulgarije heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met tal van oude steden, kloosters en archeologische vindplaatsen. Bulgarije heeft een oude geschiedenis die teruggaat tot het eerste Bulgaarse rijk dat werd gesticht in 681 na Christus. In de loop van de geschiedenis heeft het land te maken gehad met verschillende overheersers, tijdens onder andere het Byzantijnse Rijk en het Ottomaanse Rijk. Die invloeden zie je zeker terug!

Focus op lokaal

Tijdens je verblijf in Bulgarije is het genieten geblazen! In de lokale restaurants proef je de cultuur en zie je livebandjes optreden. Wie weet zie je zelfs de obers in traditionele klederdracht! De Bulgaarse keuken heeft invloeden van de Balkan, de mediterrane regio en Turkije. Traditionele gerechten zijn onder meer kebapcheta (gekruid gehakt), banitsa (een filodeeg met kaas) en Shopska-salade. Je zult het knusse gevoel van de restaurantjes niet snel vergeten.

Bulgarije is een onverwachte en bijzondere bestemming. Je team zal een onvergetelijke ervaring hebben! Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen voor je reis naar Bulgarije? Neem contact met ons op en verras jezelf!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens