Colombia

Onontdekte parel van Zuid-Amerika

Misschien denk je bij Colombia aan drugshandel, Pablo Escobar en guerrillastrijders. Vergeet dat snel, want Colombia is vooral de nog onontdekte parel van Zuid-Amerika. Vanaf het witte strand uitkijken over de azuurblauwe zee, terwijl achter je de bergen en jungle lonken: dát is Colombia!

Exotische dieren

Colombia heeft een van de meest diverse ecosystemen ter wereld. Zo kun je er – met dank aan Pablo Escobar – zelfs nijlpaarden vinden! In zijn hacienda hield Escobar vier nijlpaarden die zich – met hun nakomelingen – na zijn dood vestigden in de Magdalena rivier. Verder is Colombia rijk aan onder meer jaguars, toekans en luiaards. Duik de jungle in en spot met je collega’s (en een beetje geluk) de meest prachtige exotische dieren.

Watersport en hiken

Dankzij de lange kustlijn heeft Colombia fantastische mogelijkheden voor watersport. Maak een zeiltocht langs de Caribische kust en ga voor anker in de pittoreske baaien van het prachtige Tayrona National Park. Verken al snorkelend of duikend de verrassende onderwaterwereld. Ben je geen waterrat? Wandel dan door Tayrona, kampeer in de jungle en word wakker van de brulapen. Wat hoger in het tropisch regenwoud ligt Minca. Dit bergdopje was voorheen in handen van guerrillastrijders maar is nu een vriendelijk dorpje met volop mogelijkheden voor prachtige hikes door de jungle.

Verloren Stad

Bezoek bijvoorbeeld een koffieplantage waar de koffie voor je neus wordt gebrand. Of trek de Sierra Nevada in, waar de Ciudad Perdida (Verloren Stad) ligt verscholen. Het is een onvergetelijke ervaring om samen met je collega’s een vierdaagse tocht te maken naar dit indrukwekkende stukje geschiedenis. Deze oude stad uit 650 na Christus is gesticht door de Tayrona indianen en wordt vergeleken met de Machu Picchu. In tegenstelling tot haar Peruaanse tegenhanger wordt de Ciudad Perdida door maar weinig toeristen bezocht. Ervaar samen met je collega’s dat Colombia voor iedere avonturier wat te bieden heeft op de meest schitterende locaties.

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van jullie programma en wensen helpen wij je graag de incentive of personeelsreis naar Colombia gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij je langs om te brainstormen over alle mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens