SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Colombia

Onontdekte parel van Zuid-Amerika

Misschien denk je bij Colombia aan drugshandel, Pablo Escobar en guerrillastrijders. Vergeet dat snel, want Colombia is vooral de nog onontdekte parel van Zuid-Amerika. Vanaf het witte strand uitkijken over de azuurblauwe zee, terwijl achter je de bergen en jungle lonken: dát is Colombia! Ontdek hier wat voor avonturen jij met je team kunt beleven tijdens je incentive of bedrijfsuitje naar Colombia.

Exotische dieren

Colombia heeft een van de meest diverse ecosystemen ter wereld. Zo kun je er – met dank aan Pablo Escobar – zelfs nijlpaarden vinden! In zijn hacienda hield Escobar vier nijlpaarden die zich – met hun nakomelingen – na zijn dood vestigden in de Magdalena rivier. Verder is Colombia rijk aan onder meer jaguars, toekans en luiaards. Duik de jungle in en spot met je collega’s (en een beetje geluk) de meest prachtige exotische dieren.

Watersport en hiken

Dankzij de lange kustlijn heeft Colombia fantastische mogelijkheden voor watersport. Maak een zeiltocht langs de Caribische kust en ga voor anker in de pittoreske baaien van het prachtige Tayrona National Park. Verken al snorkelend of duikend de verrassende onderwaterwereld. Ben je geen waterrat? Wandel dan door Tayrona, kampeer in de jungle en word wakker van de brulapen. Wat hoger in het tropisch regenwoud ligt Minca. Dit bergdopje was voorheen in handen van guerrillastrijders maar is nu een vriendelijk dorpje met volop mogelijkheden voor prachtige hikes door de jungle. Dat is pas genieten met je team!

Verloren Stad

Bezoek bijvoorbeeld een koffieplantage waar de koffie voor je neus wordt gebrand. Geniet samen met je collega’s van de verse koffie, die eens niet op kantoor wordt ingeschonken. Of trek de Sierra Nevada in, waar de Ciudad Perdida (Verloren Stad) ligt verscholen. Het is een onvergetelijke ervaring om samen met je collega’s een vierdaagse tocht te maken naar dit indrukwekkende stukje geschiedenis. Deze oude stad uit 650 na Christus is gesticht door de Tayrona indianen en wordt vergeleken met de Machu Picchu. In tegenstelling tot haar Peruaanse tegenhanger wordt de Ciudad Perdida door maar weinig toeristen bezocht. Ervaar samen met je collega’s dat Colombia voor iedere avonturier wat te bieden heeft op de meest schitterende locaties.

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van jullie programma en wensen helpen wij je graag de incentive of personeelsreis naar Colombia gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij je langs om te brainstormen over alle mogelijkheden. Colombia maakt nieuwsgierig, en zeker voor een incentive. Waar wacht je nog op?

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens