SailingDutchman_logo_whitetxt_2021
Search
Close this search box.

Duitsland

Met je collega's offroad rijden in een Land Rover?

Op zoek naar een uniek offroad bedrijfsuitje? Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuis hoort: offroad in ruig terrein! Sailing Dutchman Events heeft daarvoor een fantastische offroad event locatie gevonden voor jouw bedrijfsuitje in Duitsland.

Driving Experience
Je gaat bij deze Driving Experience onder leiding van professionele instructeurs op pad. Gaandeweg de dag duiken jullie steeds dieper de bossen in. Er zijn drie tot vier deelnemers per Landrover (of andere terrein wagen), waarbij iedereen per toerbeurt achter het stuur zit van deze stoere terrein-wagen.

offroad-event-fürstenau

Offroad rijden
En als je een keer vastzit (en dat gebeurt bij offroad-rijden eigenlijk altijd), mogen je collega’s aan het werk: lierkabels uitrollen, rijplaten plaatsen en aanwijzingen geven. Offroad rijden op z’n best!

Extra mogelijkheden voor het uitje
Naast het op zich al spectaculaire standaard-programma kunnen we een aantal extra’s voor u regelen, zoals ter afsluiting een rondje rijden in een originele Dakar-truck. Indien gewenst wordt dit voorafgegaan door een lezing over Dakar en alle bijbehorende avonturen door ervaren Dakar-rijders.

Ook in combinatie met Abseilen of een Old Timer Rally
Ook kun je abseilen vanaf het kasteel in Bad Bentheim (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

Volledig verzorgde bedrijfsuitjes
Wij verzorgen jouw offroad-bedrijfsuitje van begin tot eind, dus inclusief hotel, catering, extra’s, etc., zodat je zelf ook volop kunt genieten.

offroad-event-met-land-rovers

WKR-vriendelijk
Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR-vriendelijke activiteit is. Je mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze Offroad experience buiten de WKR valt.

Meer weten over onze Offroad bedrijfsuitje?
Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren je graag naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jullie offroad bedrijfsuitje.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens