SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Duitsland

Met je collega's offroad rijden in een Land Rover?

Op zoek naar een uniek offroad bedrijfsuitje? Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuishoort: offroad in ruig terrein! Wij hebben een fantastische offroad eventlocatie gevonden voor jouw bedrijfsuitje in Duitsland.

Neem zelf plaats achter het stuur

Tijdens dit uitje ga je onder leiding van professionele instructeurs op pad en kruip je om de beurt achter het stuur van de Landrover. Gaandeweg de dag duik je steeds dieper de bossen in. En als je een keer vastzit (en daar kun je op wachten), mogen je collega’s aan het werk: lierkabels uitrollen, rijplaten plaatsen en aanwijzingen geven. Offroad rijden op z’n best!

Extra mogelijkheden voor het uitje

Naast dit op zich al spectaculaire programma kunnen we een aantal extra’s voor je regelen, zoals ter afsluiting een rondje rijden in een originele Dakar-truck. Als je wilt, wordt dit voorafgegaan door een verhaal over Dakar en alle avonturen door ervaren Dakar-rijders.

offroad-event-fürstenau

Ook in combinatie met abseilen of een oldtimer-rally

Ook kun je abseilen vanaf het kasteel in Bad Bentheim (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

offroad-event-met-land-rovers

Offroad experience als incentive of bedrijfsuitje

Deze offroad experience is bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje of incentive: lekker met je collega’s en/of relaties door de modder baggeren!

Volledig verzorgd

Wij verzorgen jouw offroad-bedrijfsuitje van begin tot eind, dus inclusief hotel, catering, extra’s, etc., zodat je ook zelf volop kunt genieten.

100% WKR-vriendelijk

Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR- vriendelijke activiteit is. Je mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze offroad experience buiten de WKR valt.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens