Duitsland

Neem zelf plaats achter het stuur van een Land Rover

Op zoek naar een uniek offroad event? Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuis hoort: offroad in ruig terrein! Sailing Dutchman Events heeft daarvoor een fantastische offroad event locatie net over de grens bij Enschede: Fürstenau (Fürsten forrest), zo’n vijftig kilometer over de grens in Duitsland. Een fantastische plek voor uw offroad event  op een steenworp afstand van Nederland.

Driving Experience
U gaat bij deze Driving Experience onder leiding van professionele instructeurs op pad. Gaandeweg de dag duikt u steeds dieper de bossen in. Er zijn drie tot vier deelnemers per Landrover (of andere terrein wagen), waarbij iedereen per toerbeurt achter het stuur zit van deze stoere terrein-wagen.

offroad-event-fürstenau

Offroad rijden
En als u een keer vastzit (en dat gebeurt bij offroad-rijden eigenlijk altijd), mogen de bijrijders aan het werk: lierkabels uitrollen, rijplaten plaatsen en aanwijzingen geven. Offroad rijden op z’n best!

Extra mogelijkheden voor uw event
Naast het op zich al spectaculaire standaard-programma kunnen we een aantal extra’s voor u regelen, zoals ter afsluiting een rondje rijden in een originele Dakar-truck. Indien gewenst wordt dit voorafgegaan door een lezing over Dakar en alle bijbehorende avonturen door ervaren Dakar-rijders.

Ook in combinatie met Abseilen of een Old Timer Rally
Ook kunt u abseilen vanaf het kasteel in Bad Bentheim (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

Volledig verzorgde Events
Indien gewenst verzorgen wij uw offroad-event van begin tot eind, dus inclusief hotel, catering, extra’s, etc., zodat u zelf ook volop kunt genieten.

offroad-event-met-land-rovers

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

WKR-vriendelijk
Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR-vriendelijke activiteit is. U mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze Offroad experience buiten de WKR valt.

Meer weten over onze Offroad events?
Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw offroad event.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens