SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Tijd voor onvergetelijke herinneringen: met je team naar Finland

Je incentive naar het gelukkigste land ter wereld

Finland is het gelukkigste land ter wereld. En dat is niet voor niets! Finland’s geluk is kalm en vredig: een waardering voor hoe dingen werken en het vermogen om even op adem te komen en de kleine dingen in het leven te bewonderen.

Geluk zit in een klein hoekje

Schone lucht, zuiver water en het rondwandelen in de bossen zorgen onder andere voor gelukkige mensen. Finland heeft een gevarieerd landschap, met uitgestrekte bossen, duizenden meren, moerassen en een prachtige kustlijn met talloze eilanden. Deze landschappen bieden een natuurlijke omgeving die uitnodigt tot rust en ontspanning. Tijd doorbrengen in de natuur kan stress verminderen en de geest kalmeren. Een mooie hike doet veel goeds!

Winterse sprookjes

De winters in Finland zijn een echt sprookje. Het landschap is bedekt met een dikke laag sneeuw. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen sneeuw ligt. Finland is erg in trek om te skiën en snowboarden, maar denk ook aan andere activiteiten als noorderlicht hunting of huskytochten. Ben je klaar om je eigen sprookje te schrijven? [Hier] vind je meer informatie over Finland als winterparadijs!

Zomerse dagen

De Finse zomer staat bekend om de middernachtzon, en een landschap met weelderige bloemen. Sommige delen van het land hebben zelfs 24 uur daglicht, dat is pas bijzonder! Geniet de hele dag (en nacht) van het landschap en de natuur. Zoek bijvoorbeeld voedsel in het wild en kook samen het diner!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens