SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Griekenland

Een helderblauwe zee, witte stranden en pittoreske dorpjes

Een helderblauwe zee, witte stranden, pittoreske dorpjes, een perfecte zeilwind en de zon die iedere dag volop schijnt, maken Griekenland tot de ideale locatie voor een unieke en onvergetelijke personeelsreis of incentive.

Nieuwe zeilervaring

De honderden eilanden voor de Griekse kust zorgen ervoor dat Griekenland de perfecte bestemming is om heerlijk te zeilen. Van eiland naar eiland zeilen geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw zeilervaring. Geniet onderweg van de heerlijke temperatuur, de volop schijnende zon, de helderblauwe zee en de perfecte zeilwind. Stop onderweg voor een frisse duik of ga voor anker in een van de prachtige natuurlijke baaien. Sluit de dag af bij een pittoresk haventje en geniet in een authentiek vissersdorpje van de Griekse gastvrijheid en vers gevangen vis. ‘s Avonds is het in Griekenland nog lang gezellig en wordt er door gefeest tot in de late uurtjes.

 

Inspirerend teambuilden

Tijdens het zeilen zijn er tal van mogelijkheden om te vergaderen of aan teambuilding te werken. Niets zo effectief als vergaderen in een schitterende en inspirerende omgeving. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel op een prachtige locatie de perfecte afsluiting. Geniet van een relaxte zeilervaring rondom het prachtige Griekenland en combineer zo plezier en ontspanning met teambuilding.

Haven met kade in Griekenland

Incentive naar Griekenland belasting-aftrekbaar?

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u advies geven over het gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof) maken van uw incentive of personeelsreis naar Griekenland.

Mogelijkheden voor een personeelsreis of incentive naar Griekenland

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die Sailing Dutchman voor een incentive of personeelsreis naar Griekenland te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op.

Dolfijn tijdens zeiltocht Griekenland

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens