SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Groenland

Buiten de gebaande paden

Waan je in een wereld vol met grote, witte ijsvlaktes, fjorden en indrukwekkende gletsjers. Een bedrijfsuitje naar Groenland staat gelijk aan 100% avontuur!

Besneeuwde bergen

Wil je Groenland écht goed verkennen? Maak dan onder leiding van een lokale gids een sneeuwschoenwandeling door de prachtige, besneeuwde bergen en ontdek de mooiste plekjes van het land. Op zoek naar activiteiten vol adrenaline? Groenland wordt niet voor niets het land van extremen genoemd. Ga kajakken langs de torenhoge gletsjers, beklim de bevroren watervallen of maak een poolduik in het ijskoude, heldere water. Wij helpen je graag met het samenstellen van een geschikt programma, waardoor je bedrijfsuitje één wordt om nooit te vergeten!

Winters paradijs

Groenland is het grootste gedeelte van het jaar bedekt met een dik pak sneeuw. Aan winterse activiteiten is dan ook geen gebrek. Stap bijvoorbeeld op een sneeuwscooter voor een tocht door de prachtige, besneeuwde omgeving of laat je met een helikopter op een berg afzetten om vanaf daar een spectaculaire afdaling te skiën!

Back to basic

Klaar om de bewoonde wereld achter je te laten? Kies dan voor de ultieme beleving, waarbij de focus écht op de natuur ligt. Samen met een gids reis je af naar een afgelegen bestemming, zonder mobiel bereik. Om helemaal één te worden met de natuur, overnacht je met je team in grote tenten. De rust, de stilte en het adembenemend uitzicht zorgen voor een ervaring die jullie niet snel zullen vergeten!

Noorderlicht

Wist je dat Groenland behoort tot één van de beste plekken om het noorderlicht te bewonderen? Vanaf september tot half april heb je goede kans om dit bijzondere natuurverschijnsel te spotten. Naast het noorderlicht kun je in van april tot augustus de middernachtzon meemaken.Hierbij komt de zon ’s nachts niet onder de horizon en blijft het licht. Een unieke ervaring!

Groenland

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van jullie programma en wensen helpen wij je graag de incentive of personeelsreis naar Groenland gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij je langs om te brainstormen over alle mogelijkheden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens