Incentive Barcelona

Op zoek naar een bijzondere invulling voor een incentive of personeelsreis naar Barcelona

Op zoek naar een bijzondere invulling voor een incentive of personeelsreis naar Barcelona? Naast de gebruikelijke highlights van Barcelona – zoals de Sagrada Familia, Park Güell en Camp Nou – kennen wij nog tal van andere bijzondere plekjes. Juist die plekjes, waar u in eerste instantie niet aan zou denken, maken uw incentive naar Barcelona heel speciaal.

Incentive naar Barcelona belasting-aftrekbaar?

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u advies geven over het gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof) maken van uw incentive of personeelsreis naar Barcelona.

Street-restaurants-Placa-Reial-Barcelona

Heel veel mogelijkheden voor een incentive of personeelsreis

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor uw incentive of personeelsreis naar Barcelona. Daarom komen wij graag bij u langs om persoonlijk al uw wensen door te nemen.

the-hidden-factory-barcelona-spain

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens