Canada

Als dromen werkelijkheid worden

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, onvergetelijke en exclusieve incentive of personeelsreis beleven in Canada? Dan zijn wij graag uw partner. Wij luisteren naar uw wensen, vertalen ze in mogelijkheden en denken met u mee. En daarbij is niets ons te gek, te moeilijk of te ingewikkeld.

 

Wintersport Incentive naar Canada

Het uitgestrekte Canada biedt zelfs de meest verwende en veeleisende skiër volop mogelijkheden voor een bijzondere en exclusieve wintersport-incentive.

Heli-skiën, IJsklimmen, Noorderlicht en meer

Naast het skiën zijn er nog veel meer bijzondere avonturen te beleven zoals ijsklimmen, huskytochten maken, gedropt worden met een heli en vervolgens naar beneden wandelen skiën, sneeuwscooter rijden, het noorderlicht spotten, genieten van een kampvuur bij het noorderlicht etc.

 

Authentieke wintersport beleving
Wij kennen de meest schitterende locaties die (nog) onontdekt zijn. Geniet van een bijzonder exclusieve wintersportervaring in gebieden die nog puur, authentiek en kleinschalig zijn!

 

Vrouw met sledehonden, Banff- Canada

Wij helpen u bij het WKR proof maken van uw reis
Er zijn diverse mogelijkheden om uw incentive of  bedrijfsreis  gedeeltelijk of geheel wkr proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies.

Nieuwsgierig geworden naar een incentive of bedrijfsreis naar Canada?
Neem dan snel contact met ons op.

Noorderlicht in Alberta Canada

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens