Cuba

Cuba, het land van swingende muziek, sigaren en rum

Cuba, het land van swingende muziek, sigaren en rum, is een onvergetelijke bestemming voor een incentive of personeelsreis.

Een geweldige start van je incentive of personeelsreis
Start je incentive in Havanna en beleef een weergaloze avond in de legendarische Buena Vista Social Club. Na een spetterend optreden van deze wereldberoemde band geven wij je de kans om de artiesten persoonlijk te ontmoeten.

Oldtimer in de straten van Trinidad, Cuba_

Cuba zoals het was
Wij laten je graag het Cuba beleven zoals het was. Overnacht in prachtige haciënda’s bij locals en schuif ’s avonds aan voor een authentiek Cubaans diner. Laat je verrassen door de fascinerende verhalen van de mensen die hier jarenlang vrijwel afgesloten van de westerse wereld hebben geleefd. Rijd op een paard door de bekende plantages van Pinar del Rio en maak kennis met de lokale sigaar boeren en al hun geheimen van de superieure tabaksteelt.

Lokale sigaren boer aan het werk in Pinar del Rio, Cuba

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Maak uw incentive naar Cuba WKR proof (belasting aftrekbaar)
Aan de hand van uw programma en uw wensen helpen wij u graag uw incentive of personeelsreis gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten over een incentive of personeelsreis op Cuba
Dit is maar een kleine greep uit de vele ideeën en mogelijkheden die jouw incentive of personeelsreis naar Cuba uniek en onvergetelijk maken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die Cuba te bieden heeft.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens