SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive en personeelsreizen naar Lapland

Een winters paradijs

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, exclusieve en onvergetelijke incentive of personeelsreis naar Lapland beleven? Dan zijn wij graag uw partner. Wij laten je graag het echte Lapland beleven. Bijgaand een greep uit onze mogelijkheden die wij in Lapland te bieden hebben.

Bijzondere sneeuwscooter safari’s

Bij een incentive naar Lapland denk je gelijk aan sneeuwscooter en sledehonden safari’s. Maar wat dacht je ervan om je gelijk op het vliegveld te laten ophalen door een sneeuwscooter en door een winters landschap naar je accommodatie te rijden. Of om ’s avonds op pad te gaan op zoek naar het noorderlicht en af te sluiten in een Sami hut voor een traditioneel Kota diner bereid boven een open vuur. En voor de echte die hards kun je ook een langere tocht maken langs de grens met Rusland waarbij je echt zeker weet dat je je in een soort niemandsland begeeft.

Sledehonden safari’s

Een van de dingen die je echt gedaan moet hebben tijdens jouw incentive of personeelsreis naar Lapland is een sledehonden safari. Het gevoel van vrijheid is ongekend als je met je slede door een landschap scheurt met bevroren meren en besneeuwde bossen.

Sneeuwschoen wandelen en ijsvissen

Sneeuwschoen wandelen is echt een bijzondere ervaring waarbij je heel dicht bij de natuur begeeft. Stel je een voor dat je tot aan je middel door de poeder sneeuw wandelt in het Oulanka nationaal park. En als je wel de sfeer wilt proeven van het sneeuwschoen wandelen maar niet te ver wilt dan is een combinatie met ijsvissen is echt een aanrader. Onder leiding van een Sami jager wandel je met sneeuwschoenen naar een wak waarbij je vervolgens de fijne kneepjes van het ijsvissen leert. En met een beetje geluk vang je je eigen vis.

Arctic River floating

En als het bovenstaande nog niet genoeg invulling is voor jouw incentive naar Lapland kun je ook nog gaan arctic river floating. Je krijgt hierbij een overlevingspak aan en springt in een rivier waarbij je langzaam door een winters landschap stroomafwaarts laat drijven.

IJs karting

IJs karting is een activiteit voor iedereen die van actie houdt. Voordat je begint krijg je een warme overal aan. Vervolgens stap je in een kart en scheur je zo de ijsbaan op. Dit is echt karten maar dan de next level. Deze activiteit is echt iets bijzonders dat je zeker niet overal kunt doen.

Winterparadijs

Lapland is een waar winterparadijs, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. De besneeuwde bergtoppen van Lapland voelen bijna verlaten aan waardoor er heerlijk rustig geskied kan worden en beginners goed kunnen oefenen. Voor de gevorderde skiërs zijn er vele off-piste mogelijkheden waarbij je de adrenaline door je lijf voelt gieren.

Sneeuwscooter cockpit view

Incentive of personeelsreis belasting aftrekbaar?

Wij denken graag met u mee om uw incentive of personeelsreis met het bedrijf gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden.

 

Riverfloating vlakbij Kuusamo

Nieuwsgierig geworden?

Naar onze mogelijkheden in Lapland .Vul dan het contact formulier in. En staat jouw wens er (nog) niet tussen laat het ons dan vooral weten. Wij worden graag uitgedaagd om iets nieuws te bedenken.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens