SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Menorca

Een absolute droomlocatie in de Middellandse Zee

Misschien is dit wel een van de mooiste zonnige incentive bestemmingen die op maar twee uur vliegen van Amsterdam liggen.
Omdat het nog zo onbekend is vind je hier nog een overdaad aan ongereptheid in natuur en cultuur.

Talloze baaitjes met witte zandstranden

De zuidkant van Menorca bestaat uit talloze baaitjes met witte zandstranden en een helderblauwe zee. Tevens vind je hier een van de mooiste vissersdorpjes van Spanje: Binibequer Vell. Tussen de witte huisjes kun je er heerlijk eten op een van de gezellige terrasjes. En naderhand neem je natuurlijk een frisse duik in de zee.

Mahon de hoofdstad van Menorca

Mahon, de stijlvolle en elegante hoofdstad, is met zijn langgerekte natuurlijke haven een bezienswaardigheid op zich. Kijk je ogen uit wanneer je tussen de rotsen naar buiten vaart.

Ruige natuur en helderblauwe zee

Aan de noordkant vind je prachtige rotsformaties en een ruige natuur gecombineerd met een helderblauwe zee. Start je incentive met een diner op een van de lokale haciënda’s met een 360 graden panorama-uitzicht over het eiland, terwijl je eigen zeilvloot onder je in een baai voor je klaarligt.

‘Discover the unexpected’ en laat je tijdens je incentive of personeelsreis verrassen door de puurheid van Menorca.

Ciutadella Marina Menorca

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van dit paradijsje.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens