SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Ibiza

Beleef het echte Ibiza gevoel

Zeilen rond Ibiza en Formentera betekent elke dag genieten van zon, een helderblauwe zee en een heerlijke zeilwind. Ga voor anker in een van de prachtige, natuurlijke baaien of duik in het bruisende nachtleven van dit Spaanse eiland. Het kan allemaal op Ibiza! Een betere omgeving voor een geslaagd en onvergetelijke incentive is er niet.

Zeilen als Incentive rond Ibiza

Geniet tijdens het zeilen van de prachtige kust met steile klippen, hoge bergen en talloze ankerbaaien met uitgestrekte stranden. Ontdek de schilderachtige vissersdorpjes en uitstekende restaurants, en laat u koesteren door de zon. De relaxte sfeer en het heerlijke klimaat staan garant voor heel bijzondere incentive op Ibiza.

Zonsondergang Eivissa (Ibiza Stad)

Inspirerend teambuilden in de Middellandse Zee

Niets zo effectief als vergaderen in een schitterende en inspirerende omgeving. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel op een prachtige locatie de perfecte afsluiting. Geniet van een relaxte zeilervaring op de prachtige Middellandse Zee en combineer zo plezier en ontspanning met teambuilding.

cala-salada-ibiza

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden op Ibiza?

Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens