Ierland

Het land van woeste kustlijnen, betoverende landschappen en eeuwenoude kastelen

Beleef de ultieme personeelsreis of incentive in het land van eeuwenoude kastelen, woeste kustlijnen, schilderachtige baaien, oude vissersdorpjes, adembenemende landschappen en sprookjesachtige ruïnes. Combineer je incentive naar Ierland met een bedrijfsbezoek aan Google of Linkedin. En blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mysterieuze meren en rivieren

Het gevarieëerde en adembenemende Ierse landschap met zijn vele meren en rivieren biedt tal van mogelijkheden om te  kanoën, suppen of raften. Verbaas je over de glasheldere rivieren en ervaar de bijzondere mythen en legenden die zich op de prachtige en mysterieuze meren verschuilen in de mist.

Woeste kustlijnen
Zeil langs de diepe inhammen, loodrechte kliffen en de hoge rotsen van West-Cork, of bezoek een van de vele bijzondere schiereilanden. Stop onderweg voor een duik in de zee en bewonder al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van Ierland. Ervaringen om nooit meer te vergeten!

baai-vissers-boot-ierland

Walvissen spotten op een authentieke vissersboot
Op zoek naar avontuur tijdens jouw incentive? Ga mee met een authentieke vissersboot en luister naar de verhalen van de plaatselijke vissers. Leer vissen als een echte Ier en spot onderweg walvissen, dolfijnen, vinvissen en zelfs bultruggen.

Discover the unexpected!

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Belasting-aftrekbaar maken van uw incentive naar Ierland 

Er zijn diverse mogelijkheden om uw incentive naar Ierland voor het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar te maken. Wij geven u graag advies hoe u dit voor uw specifieke reis het beste kunt aanpakken.

 

Meer weten over een incentive of personeelsreis naar Ierland?

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

 

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens