SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Mallorca

300 dagen per jaar zon en dichterbij dan je denkt

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen op maar een paar uur vliegen van Amsterdam, is een geweldige bestemming voor een verrassende incentive of personeelsreis.

Palma de Mallorca
De reis begint al in de oude stad van Palma de Mallorca. Wij brengen je naar de plekjes die geliefd zijn bij de locals en laten je kennis maken met de typisch Spaanse eilandcultuur.

Zeilen rond Mallorca
Zeilen rond Mallorca is een van onze aanraders. Leg aan in een schilderachtige baai en geniet met je voeten in het zand van de heerlijkste paella. En zie vanaf het zeilschip hoe de zon prachtig ondergaat boven het water.
Verken met een scooter de binnenlanden en schuif aan bij een boerenfamilie aan tafel. Geniet van eerlijk en heerlijk eten en proef de lekkerste wijnen, met schitterend uitzicht over de wijngaarden. Met onze lokale kennis en vele contacten weten wij elke incentive-reis tot een unieke belevenis te maken.En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten.

Company incentive in Palma de Mallorca

WKR vriendelijk naar Mallorca
Wist u dat u uw personeelsreis of incentive naar het buitenland ook gedeeltelijk of geheel WKR- vriendelijk kunt maken? Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Meer weten over een incentive of personeelsreis naar Mallorca?
Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen dat je iets heel bijzonders beleeft! Wij houden van een persoonlijke benadering en kom graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen.

Cueavas del Drach, Mallorca

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens