SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive of bedrijfsuitje naar Israël

Eindeloze mogelijkheden in een verrassend land

De mogelijkheden voor een incentive naar Israel zijn eindeloos. Een bezoek aan de bekende bijbelse bestemmingen zoals Jeruzalem, de Klaagmuur, Nazareth of Bethlehem is sowieso bijzonder, maar geniet ook van de mooiste stranden, de hipste steden, het lekkerste eten en bovenal: het heerlijke weer.

Ideeën voor een incentive of bedrijfsuitje naar Israel
Start met een bezoek aan Jeruzalem. Breng een bezoek aan het indrukwekkende Holocaust History Museum en maak daarna een gastronomische tour over de beroemde Mahane Yehuda-markt. Sluit de avond af in een van de hippe clubs van Jeruzalem.
De volgende dag vertrek je naar het Ein Gedi National Park aan de Dode Zee. ’s Avonds volgt een bijzonder programma: verwonder je eerst over alle sterren samen met een astronoom en overnacht daarna aan de rand van de Ramon krater in het vijfsterren-Beresheet Hotel met uitzicht over de mystieke Negev woestijn. De volgende ochtend zie je de zon opkomen boven de woestijn en laat je je nog even ontspannen drijven in de Dode Zee. Daarna vertrek je naar het bruisende Tel Aviv aan de kust waar je deze bijzondere reis in stijl af kunt sluiten.

Genieten in de dode zee, Israel

Verken de binnenlanden van Israël
Wil je een iets ruiger programma? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan mee offroad rijden in de Negev woestijn, waarbij je leert om zelf te navigeren met gps tussen de zandduinen door. Je overnacht in een tentenkamp, waarbij je de avond afsluit af bij een kampvuur en geniet van de overweldigende stilte van de pikdonkere woestijnnacht. De volgende ochtend rijd je terug naar de Dode Zee waar je al dobberend op het zoute water heerlijk kunt relaxen en bij kunt komen van alle ervaringen.

Oude stad van Jaffa en de nieuwe skyline van Tel Aviv

Vergeet vooral de WKR niet
Bij een goede reisvoorbereiding hoort ook een fiscale voorbereiding. Wij adviseren je graag over alle WKR-mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan – geheel vrijblijvend – contact met ons op. Je weet maar nooit wanneer jouw volgende avontuur begint!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens