SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive of bedrijfsuitje naar Jordanië

Avontuurlijk en mystiek

De mogelijkheden voor een incentive of bedrijfsuitje naar Jordanië zijn eindeloos. Wij nemen je graag mee naar de mooiste plekken voor de mooiste ervaringen! Dompel je onder in de oosterse sferen van de hoofdstad Amman: bezoek de hippe Rainbow Street en een van de lokale soeks, die je meteen het typische Midden-Oosten gevoel geven. Natuurlijk bezoek je absolute hoogtepunten zoals de historische stad Petra en de mystieke woestijn Wadi Rum met indrukwekkende rotspartijen, en vergeet ook de badplaats Aqaba niet aan de Rode Zee: een heerlijke plek voor zon, zee en strand.

Ideeën voor een incentive of bedrijfsuitje naar Jordanië
Na aankomst in de multiculturele hoofdstad Amman ervaar je onmiddellijk het mystieke Midden-Oosten gevoel. Breng een bezoek aan Down Town (het heerlijk chaotische en gezellige oude centrum) en de Romeinse citadel. ’s Avonds laten wij je kennismaken met overheerlijke keuken van het Midden-Oosten. De volgende dag rijden we door naar de Wadi Mujib (het laagste punt op aarde) om te zwemmen, te hiken en te klimmen. Aansluitend gaan we naar de woestijnstad Petra voor een diner in een van de ruïnes. De volgende dag staat een bezoek aan de Wadi Rum woestijn op het programma. Deze bijzondere woestijn omgeven door enorme rotswanden is het beste te ervaren tijdens een ballonvaart, waarbij je pas echt een indruk krijgt van de immense schoonheid van dit gebied. Slapen doen wij deze avond in stijl in een bedoeïenenkamp midden in de woestijn. Een duizendsterren-ervaring is hierbij gegarandeerd! Sluit je incentive of bedrijfsuitje af in de badplaats Aqaba om heerlijk relaxed bij te komen van alle avonturen.

Avontuurlijk Jordanië
Wil je een iets ruiger programma? Dat kan natuurlijk ook! Na aankomst in Amman stap je in een stoere 4×4 offroad wagen, waarmee je zelf je weg vindt door het terrein met behulp van kaart en gps. ’s Ochtends weet je niet waar je ’s avonds overnacht en wat je allemaal mee gaat maken. Eten doe je bij de locals en slapen doe je in tenten. Een betere manier om dicht bij de natuur, het land en de bewoners te komen is er niet! En natuurlijk sluiten we in stijl af in een fijn hotel.

Vergeet vooral de WKR niet
Bij een goede reisvoorbereiding hoort ook een fiscale voorbereiding. Wij adviseren je graag over alle WKR-mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan – geheel vrijblijvend – contact met ons op. Je weet immers nooit wanneer jouw volgende avontuur begint!

Offroad trip Wadi rum, Jordania

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens