SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive of Citytrip naar Istanbul

Een mix van het authentieke oosten en en het moderne westen

Nergens anders ter wereld is de mix van het mystieke Oosten en het moderne Westen zo goed te proeven als in Istanbul. Deze stad weet het westen met het oosten te verbinden, wat zorgt voor een interessante smeltkroes van mensen, smaken en culturen. Dit maakt Istanbul dan ook tot een geweldige bestemming voor uw incentive of personeelsreis

Bezoek de culturele schatten van Istanbul

Istanbul beschikt over een keur aan bijzondere culturele schatten, zoals de beroemde Blauwe Moskee, de Aya Sophia kathedraal/moskee en het Topkapi Paleis van de Osmaanse sultan. Ook kun je eindeloos ronddwalen door de bruisende Grand Bazaar in het oude centrum. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven in deze prachtige stad! Wat dacht je van de volgende mogelijkheden:

heybekli-ada-istanbul-turkije

Zeilen naar de Prinsesseneilanden

En wist u dat je vanuit Istanbul een onvergetelijke zeiltrip kunt maken naar de Prinsesseneilanden? Deze liggen op slechts een steenworp afstand van de stad, maar je waant je er in een compleet andere wereld. Vanuit de drukte beland je er in een oase van rust. Je kunt hier met uitzicht op zee heerlijk eten met je voeten in het zand. Aan het einde van de middag zeil je weer terug om de dag af te sluiten in het Hamdi Restaurant met een prachtig uitzicht over de stad.

Onvergetelijke citytrip naar Istanbul

Istanbul wordt als bestemming voor een citytrip vaak over het hoofd gezien. Onbegrijpelijk eigenlijk, want vanaf Amsterdam is het maar zo’n drie uur vliegen. Bovendien is Istanbul verrassend betaalbaar als citytrip voor uw bedrijf vanwege de gunstige wisselkoers.

basilica-cisterne-istanbul-turkije

Is mijn incentive of personeelsreis ook belastingaftrekbaar?

Er is van alles mogelijk om uw incentive of personeelsreis naar Istanbul geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (wkr-proof) te maken. Wij zetten graag de mogelijkheden voor u op een rij.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden in Istanbul?

Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor uw incentive of citytrip naar Istanbul. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om samen met u te brainstormen over uw aanstaande reis.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens