SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive of Personeelsreis naar Frankrijk

Het land van Wijn, Stokbrood, Croissants, de Eiffeltoren en de liefde

Bent u op zoek naar een creatieve en unieke incentive of een bijzondere personeelsreis naar Frankrijk? Wij nemen u graag mee naar de mooiste plekjes van Frankrijk, inclusief een programma waarmee u het echte Frankrijkgevoel beleeft. Daarbij nemen wij u met plezier alle zorgen uit handen, zodat u zelf ook optimaal kunt genieten.

Overnachten in een chateau

Overnachten in een chateau hoort er natuurlijk bij tijdens uw incentive of personeelsreis naar Frankrijk. Geniet van het heerlijke eten, de gastvrijheid en de mooiste wijnen, en val in slaap met op de achtergrond het rustgevende geluid van de krekels. Word ’s ochtends wakker met de geuren van een heerlijk Frans ontbijt, natuurlijk met verse croissants en zelfgemaakte jam.

Wijnboer geniet van druiven

Wijn proeven bij de boer

Frankrijk en wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Logischerwijs is iedereen op zoek naar die ene verborgen wijngaard, waarbij je van begin tot eind verrast wordt door de prachtige locatie, de vakkundige wijnboer en de overheerlijke wijn.Wij kennen als geen ander zulke bijzondere plekken en brengen u er graag naartoe. Naast het proeven en beleven van de heerlijkste wijnen, schuiven wij aan bij de boer aan tafel om te genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft. U bent verzekerd van iets heel bijzonders!

Teambuilden in Frankrijk

Naast al dat inwendige genieten dagen wij u ook graag fysiek uit. De Franse bergen lenen zich bij uitstek om actief bezig te zijn, zoals raften, klimmen, abseilen en wandelen. Ook breiden wij uw programma graag uit met een paar uitdagende teambuilding activiteiten.

Avond in Grignan, Provence, Frankrijk

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van uw programma en uw wensen helpen wij u graag uw incentive of personeelsreis gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om te brainstormen over alle mogelijkheden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens