Incentive of personeelsreis naar Hvar in Kroatië

Hvar een van de mooiste eilanden van Kroatië

Op zoek naar een unieke zonnige bestemming voor een incentive of personeelsreis? Dan is Hvar in Kroatië echt een aanrader. Dit eiland voor de kust van Split, ook wel Lavendeleiland genoemd, staat bekend als een van de mooiste eilanden van Kroatië. Daarnaast heeft het eiland ook nog eens de meeste zonuren van Kroatië.

Zon, zee en watersport paradijs

Begin uw incentive of personeelsreis in stijl en laat u vanaf Split met een speedboot over een azuurblauwe zee naar Hvar vervoeren. In en rond Hvar is echt van alles te beleven. Van een tour over het eiland in oude VW Beetles tot varen door de beroemde blauwe grotten. En wilt u liever relaxen, dan is een dagje naar de Pakleni-eilanden echt een aanrader. Wij laten u graag het echte eilandgevoel beleven.

sunset-hvar-croatia

Party eiland Hvar

Op Hvar kun je niet alleen heel veel leuke dingen doen en lekker eten, maar het staat ook bekend als een echt party eiland. Het is een bijzondere ervaring om al dansend de zon in de zee te zien verdwijnen om daarna nog tot in de late uurtjes door te feesten.In de volksmond heeft het dan ook de bijnaam het Ibiza van Kroatië.

pakleni-octoci-hvar-croatia

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Is mijn incentive of personeelsreis ook WKR-proof?

Er is van alles mogelijk om uw incentive of personeelsreis geheel of gedeeltelijk WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Met onze jarenlange ervaring vertellen wij u er graag meer over.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Vul dan snel het contactformulier in of bel ons met al uw vragen. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om al uw wensen samen te bespreken.

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens