SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive of personeelsreis naar Hvar in Kroatië

Hvar een van de mooiste eilanden van Kroatië

Op zoek naar een unieke zonnige bestemming voor een incentive of personeelsreis? Dan is Hvar in Kroatië echt een aanrader. Dit eiland voor de kust van Split, ook wel Lavendeleiland genoemd, staat bekend als een van de mooiste eilanden van Kroatië. Daarnaast heeft het eiland ook nog eens de meeste zonuren van Kroatië.

Zon, zee en watersport paradijs

Begin uw incentive of personeelsreis in stijl en laat u vanaf Split met een speedboot over een azuurblauwe zee naar Hvar vervoeren. In en rond Hvar is echt van alles te beleven. Van een tour over het eiland in oude VW Beetles tot varen door de beroemde blauwe grotten. En wilt u liever relaxen, dan is een dagje naar de Pakleni-eilanden echt een aanrader. Wij laten u graag het echte eilandgevoel beleven.

sunset-hvar-croatia

Party eiland Hvar

Op Hvar kun je niet alleen heel veel leuke dingen doen en lekker eten, maar het staat ook bekend als een echt party eiland. Het is een bijzondere ervaring om al dansend de zon in de zee te zien verdwijnen om daarna nog tot in de late uurtjes door te feesten.In de volksmond heeft het dan ook de bijnaam het Ibiza van Kroatië.

pakleni-octoci-hvar-croatia

Is mijn incentive of personeelsreis ook WKR-proof?

Er is van alles mogelijk om uw incentive of personeelsreis geheel of gedeeltelijk WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Met onze jarenlange ervaring vertellen wij u er graag meer over.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Vul dan snel het contactformulier in of bel ons met al uw vragen. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om al uw wensen samen te bespreken.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens