SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Sardinië

Vele baaitjes, schitterende rotspartijen, kleurrijke huisjes, gezellige restaurants, heerlijk weer en een helder blauwe zee met vrijwel dagelijks een perfecte zeilwind

Vele baaitjes, schitterende rotspartijen, kleurrijke huisjes, gezellige restaurants, heerlijk weer en een helder blauwe zee met vrijwel dagelijks een perfecte zeilwind maken Sardinië de ideale bestemming voor de ultieme exclusieve en onvergetelijke personeelsreis of incentive.

Zeilen op de Middellandse Zee

De Middellandse Zee is een ideale bestemming voor iedere zeiler de omgeving is prachtig, het weer is goed en er staat meestal een perfecte zeilwind. De vele eilandjes in de Middellandse Zee maken zo’n zeiltocht nog specialer. Zo ligt voor de kust van Sardinië het nog vrijwel onontdekte schiereiland Sinis. Dit eiland is rijk aan prachtige natuurlijke baden en zoutmeren in wonderschone landschappen. De vissershuisjes gemaakt van riet en hout laten je de authenticiteit van het eiland ervaren. Overnacht bij een boer in een prachtige boerderij om deze ervaring compleet te maken.

oude-vrouwen-verse-pasta-incentive-sardinie

Talloze mogelijkheden

De gezellig restaurantjes en kleurrijke dorpjes zorgen voor een gezellige sfeer en maken het nachtleven van Sardinië zeker een bezoekje waard. Naast zeilen zijn er nog talloze andere mogelijkheden voor bijzondere activiteiten in Sardinië zo zijn er mogelijkheden om te suppen, snorkelen, duiken, kajakken en raften op unieke locaties, ver van het massatoerisme.

WKR proof maken van uw incentive of personeelsreis

Er zijn diverse mogelijkheden om uw groepsreis voor het bedrijf gedeeltelijk of geheel wkr proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij geven u graag advies hoe u dit voor uw specifieke reis het beste kunt aanpakken.

Nieuwsgierig geworden naar een incentive of personeelsreis naar Sardinië?

Neem dan snel contact met ons op wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor uw incentive of personeelsreis naar Sardinië!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens