SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Indonesië

Onvergetelijk mooie natuur

Bij Indonesië denk je al snel aan Java en Bali. Maar Indonesië is zoveel meer! Het land bestaat uit duizenden eilanden met volop mogelijkheden voor bijzondere avonturen. Indonesië ligt in de zogenaamde koraaldriehoek en heeft de hoogste mariene biodiversiteit ter wereld. Je vindt er dan ook de mooiste riffen, duizenden soorten vissen en grotere zeedieren.

Bijzondere duikplek

Neem bijvoorbeeld het Indonesische eiland Sulawesi, dat een van de meest bijzondere duikplekken ter wereld is. Je vindt er ook de Togian-eilanden, die bepaald niet eenvoudig bereiken zijn en daarom slechts sporadisch worden bezocht. Deze eilanden liggen in Golf van Tomini. Door de vulkaanrijke omgeving is het een perfecte basis voor koraalgroei. Ook zwemmen er allerlei zeldzame zeedieren rond. Tijdens de boottocht is er grote kans dat je al dolfijnen en grienden kunt spotten.

Vulkaan

Eenmaal aangekomen kan het echte werk beginnen. Duik met je team het water in en ga samen op zoek naar de mysterieuze reuzenmanta, de imposante rifhaai of ga op zoek naar zeepaardjes en kleurrijke zeeslakken. Ook op het land zijn volop mogelijkheden. Zo kun je op het piepkleine en meest afgelegen eilandje Una Una een vulkaan beklimmen. Makkelijk is het niet, maar des te mooier is het uitzicht en het effect op je team!

Keuken

De Indonesische keuken is alom vermaard. Op de Togians komt bijna al het eten van de eilanden zelf. Sluit de dag af met een heerlijke lokale maaltijd en een Bintang biertje. Tel daar een prachtige zonsondergang bij op en jullie willen niet meer weg. Een onvergetelijk ervaring waar je als team nog lang van na kun genieten!

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van jullie programma en wensen helpen wij je graag de incentive of personeelsreis naar Indonesië gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij je langs om te brainstormen over alle mogelijkheden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens