SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Kroatië

Een enorme diversiteit in natuur, prachtige meren, rivieren, watervallen, een helderblauwe zee en volop zon

Wil je samen met je team een geweldige, exclusieve en onvergetelijke incentive of personeelsreis beleven? Wij kennen de meest schitterende en (nog) onontdekte locaties.

Adventure bestemming

Met een enorme diversiteit in natuur, prachtige meren, rivieren, watervallen, een helderblauwe zee en volop zon is Kroatië de ideale bestemming voor uw personeelsreis of incentive. Kroatië is een echte adventure bestemming en door de ligging aan de Adriatische zee een echt watersportland. De prachtige havens en de indrukwekkende Adriatische kust maken het land tot een droombestemming voor zeilers. Het Brijuni Nationaal park, dat bestaat uit veertien prachtige eilanden, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zeilervaring.

anker-incentive-middellandse-zee

Een echt watersport land

Kroatië is een uitstekende locatie om te gaan zeevissen op blauwvintonijn. Ook is het land bij uitstek geschikt om te gaan kajakken, raften of suppen in een van de schitterende nationale parken met kristalhelder water, omringd door natuur, rotswanden tot 180 meter hoog en adembenemende watervallen van wel 50 meter hoog. Trotseer samen met je team de stroomversnellingen en beleef incentive of personeelsreis waar nog lang over nagepraat zal worden!

waterfall-croatia-national-park-waters-river-

Mogelijkheden bedrijfsreis of incentive naar Kroatië?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een incentive in Kroatië? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens