SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Met je personeel naar Noorwegen om nieuwe avonturen te beleven

Een droomplek voor incentives en teambuilding

Op zoek naar een buitengewone incentive of een inspirerende teamreis? Waarom reis je niet met ons af naar het wonderlijke Noorwegen? Dit land heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke belevenis die in het geheugen van jou en je collega’s gegrift zal blijven.

Contrasten ervaren in Bodø en Lofoten

In 2024 wordt Bodø de eerste culturele hoofdstad boven de poolcirkel. Hiermee worden de culturele diversiteit en het erfgoed van Bodø gevierd. Bodø staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen en spectaculaire fjorden. Het is omgeven door bergen en de Noorse Zee, waardoor het een populaire bestemming is voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Lofoten is een archipel in de Noorse Zee, ten noordwesten van Bodø. Het bestaat uit verschillende eilanden. Lofoten staat bekend omzijn bergen, vissersdorpen en prachtige witte zandstranden. Veel vissersdorpen hebben traditionele rode vissershutten genaamd “rorbuer”. In deze rorbuer kun je overnachten! Meer weten over Bodø en Lofoten? Hier vind je meer informatie.

Noorderlicht boven fjord, Noorwegen

Winterpracht in Noorwegen

De winter verandert Noorwegen op betoverende wijze. In dit land word je omringd door vlaktes en vergezichten. Geen wonder dat Noorwegen exclusiever aanvoelt, als een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden. De kustgebieden hebben milde winters (maar nog steeds met geweldige sneeuwcondities in de bergen), terwijl het binnenland koude winters heeft met veel sneeuw. Sneeuw verzekerd dus! Hier vind je meer informatie. Op naar de kou!

Noorwegen in de Zomer

In de zomer is Noorwegen echt prachtig. Noorwegen staat bekend om adembenemende landschappen, waaronder de wereldberoemde fjorden. Vaar door majestueuze fjorden en speur naar walvissen, ga kajakken naast nieuwsgierige orka’s, en werp je hengel uit om koningskrabben te vangen. En alsof dat nog niet genoeg is, is Noorwegen een van de beste plekken ter wereld om het noorderlicht te zien!

Hiken op Galdhøpig, Noorwegen

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens