SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Studie- of inspiratiereis naar Frankfurt

Een bijzondere locatie voor een studie of inspiratie reis

Frankfurt als nieuwe financiële hart van Europa is een bijzonder geschikte bestemming voor een zakelijke studie- of inspiratiereis. Langs de oevers van rivier de Main vindt u naast een prachtig oud centrum en de Europesche Centrale Bank ook een scala aan beroemde musea. Een bezoek aan de het magnifieke uitzichtpunt de Main Tower mag ook zeker niet ontbreken.

CO2-neutraal naar Frankfurt met de ICE
U stapt in Amsterdam, Utrecht of Arnhem aan boord van de comfortabele ICE en bent zo op een CO2-neutrale manier in een mum van tijd vanuit Nederland in hartje Frankfurt. Onderweg kunt u in uw eigen coupé ongestoord vergaderen.

Visiting ECB Frankfurt

 Meet & greet met een topondernemer
Sailing Dutchman heeft een groot netwerk aan Duitse topondernemers in Frankfurt en regelt graag een persoonlijke meet & greet met de directie van een bedrijf. Voor Nederlanders is het erg inspirerend om te horen hoe er over de grens met elkaar zaken wordt gedaan. En wellicht plukt u daar zelf naderhand ook de vruchten van.

Old traditional buildings in Frankfurt, Germany day -

WKR-vriendelijke studie- en inspiratiereizen
Omdat deze reizen een volledig zakelijk karakter hebben zijn ze WKR-proof en als kosten in uw bedrijf op te voeren. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden omtrent WKR-vriendelijke studie- en inspiratiereizen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens