SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Turkije

Een ongerept paradijs aan de Middellandse Zee

Als verrassend veelzijdige zon bestemming aan de Middellandse Zee is Turkije erg geschikt voor een incentive of personeelsreis.

Turkije is gastvrij, verrassend, en onvergetelijk!

Turkije wordt vaak over het hoofd gezien als bestemming voor een geslaagde incentive of personeelsreis. En dat is erg jammer, want in Turkije krijg je veel meer dan je verwacht. En Sailing Dutchman weet als nautisch specialist de mooiste plekjes te verbinden met unieke belevenissen, zodat je kennis maakt met het echte Turkije, ver weg van het massatoerisme. Turkije is gastvrij, verrassend, en onvergetelijk.

De mooiste ingrediënten voor een reis

Groene heuvels, grillige rotspartijen met verscholen baaitjes, pittoreske vissersdorpjes, oudheden uit de Grieks-Romeinse tijd en heerlijk eten zijn de ingrediënten voor een incentive die je niet snel zult vergeten.

historische-gebouwen-izmir-turkije

Incentive naar Turkije belasting-aftrekbaar?

Wij denken graag met u mee om uw incentive of personeelsreis gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden. Meer weten? Lees hier alvast onze blog

Nieuwsgierig geworden naar een incentive of personeelsreis naar Turkije?

Neem dan snel contact met ons op en ervaar hoe geschikt Turkije is als bestemming voor jouw incentive!

Dames hebben plezier aan boord

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens