SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zuid-Afrika

Een land van uitersten

Zuid-Afrika biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor een geweldige en exclusieve incentive of bedrijfsreis. Wat dacht u van een kleinschalige en exclusieve safari in een van de privé wildreservaten in Zuid-Afrika? U overnacht er in kleinschalige lodges of sfeervolle tentenkampen. Een verblijf in een privé wildreservaat staat garant voor een onovertroffen wild life-ervaring!

 

Wijn proeven
In Zuid-Afrika wordt al sinds het midden van de zeventiende eeuw wijn verbouwd van uitstekende kwaliteit. Door de sancties vanwege de apartheid werd de wijn echter nauwelijks verhandeld naar Nederland. Na de vrijlating van Mandela en de afschaffing van de apartheid begonnen de Zuid-Afrikaanse wine estates echter aan een inhaalrace. Inmiddels is Zuid-Afrika het tweede importland na Frankrijk. Het land barst van de jonge, ambitieuze en creatieve wijnmakers die u maar al te graag laten proeven van hun prachtige wijnen.

Duiken met haaien
Wilt u op zoek naar echte avontuur? Ga dan ‘duiken met haaien’. Dat kan in een kooi zijn, met de grote witte haai, maar ook zonder kooi, waar je wel door twintig tot dertig haaien kunt worden omringd. Vindt u dit een stap te ver? Dan kunt u ook gewoon met de boot meevaren en de haaien vanaf het dek van de boot bekijken.

Incentive of bedrijfsreis belasting-aftrekbaar?
Wij denken graag met u mee om uw reis met het bedrijf naar Zuid Afrika gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar een incentive of bedrijfsreis naar Zuid-Afrika?
Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag – uiteraard geheel vrijblijvend – bij u langs om u meer te vertellen.

 

Safari tent in Zuid Afrika

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens