Skigebied rond Gerlos Zell am Ziller

Het bekende en populaire skigebied rond Gerlos Zell am Ziller behoeft nauwelijks nadere toelichting. Niet voor niets is het al jarenlang een van de meest populaire skigebieden van Oostenrijk. U kunt er eindeloos skiën over de gevarieerde pistes van de Zillertal Arena en na afloop volop genieten van de ongekende après-ski mogelijkheden.

Comfort Hotel naast de skilift

Gerlos is een klassiek wintersportdorp met volop gezelligheid en vertier. U verblijft in een comfortabel viersterrenhotel in het dorp, op loopafstand van de diverse skiliften.

berghut-oostenrijk-sneeuw

Après-ski in Gerlos

Gerlos beschikt over uitgebreide en ongekende après-ski mogelijkheden. Dus houdt u van gezelligheid, dan voelt u zich in het bruisende Gerlos al snel helemaal thuis.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Contact

Nieuwsgierig geworden naar dit geweldig leuke en gezellige skigebied en de vele mogelijkheden rond Gerlos en Zell am Ziller? Neem dan snel contact met ons op!

Of bel direct met 0566-622222 voor een vrijblijvend voorstel op maat!

sneeuwschoenwandelen-verse-sneeuw-oostenrijk

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens